A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

За чисте довкілля

       Відділ освіти Городнянської міської ради взяв участь у заходах з благоустрою «За чисте довкілля» прибравши прилеглу територію власної установи.

12:22 28.10.2019

Традиційні та інноваційні послуги сучасної шкільної бібліотеки: досвід, пошуки, перспективи

Під такою назвою   22 жовтня 2019 року на базі Городнянського ліцею №1 відбулося засідання  МО шкільних бібліотекарів Городнянської та Тупичівської ОТГ.  Присутні відвідали показовий виховний захід «Цей дивосвіт – бібліотека», присвячений Міжнародному дню шкільних бібліотек, який відзначатиметься 28 жовтня.

09:03 25.10.2019

«Від роду і до роду збережем традиції народу»

           Урочисте підбиття підсумків щорічної обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу» відбулося 10 жовтня у Чернігівському обласному художньому музеї імені Галагана. Цього дня для нагородження запросили всіх, чиї роботи визнані найкращими. Серед запрошених були представники нашого закладу - Грецька Олена Григорівна( учитель укр.мови та літератури) та Костирко Оксана (учениця 8 класу).Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводить вже 4-й рік поспіль дану акцію. І у нас вже третій рік поспіль перемога) Для переможців конкурсу була організована пізнавально-розважальна програма з екскурсіями до музею Ю.Дахна у с.Москалі та творчими виступами.

16:09 16.10.2019

Відбувся легкоатлетичний крос

12 жовтня 2019 року на міському стадіоні відбулася відкрита Першість закладів загальної середньої освіти з легкоатлетичного кросу, присвячений Дню Захистника України. У змаганнях взяли участь 8 команд: Городнянський ліцей № 1, Городнянський ліцей № 2, КЗ «Городнянський ліцей», Бутівський ліцей, Мощенська ЗОШ І-ІІІ ст., Смичинський ліцей, Хоробицька ЗОШ І-ІІІ ст., Вихвостівська ЗОШ І-ІІ ст.

11:37 15.10.2019

Нарада директорів

       10 жовтня на базі відділу освіти Городнянської міської ради відбулася нарада директорів закладів освіти. На нараду були запрошені директори закладів освіти та міський голова Андрій Богдан і начальник фінансового відділу Пінчук Володимир.

11:15 15.10.2019

Стипендіати Городнянської міської ради

08 жовтня 2019 року відбулося засідання комісії з призначення стипендій Городнянської міської ради обдарованим дітям, яка розглянула подання із закладів загальної середньої освіти про претендентів на призначення стипендій. Всього було визначено сім кандидатур на отримання стипендії.

10:46 15.10.2019

Місцями партизанської слави

           З нагоди 76-ї річниці визволення Чернігівщини від нацистських загарбників колетиввідділу освіти відвідав місця партизанської слави - музейно-меморіальний комплекс Лісоград Сновського району.

09:07 11.10.2019

Старт юних туристів

          З 1 вересня на базі Городнянської ДЮСШ відкрито відділення спортивного туризму, де займаються юнаки та дівчата з 9 до 16 років.

16:20 09.10.2019

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

3 жовтня 2019 року у міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників освіти. Усіх присутніх привітали міський голова А.Богдан, начальник відділу освіти Городнянської міської ради Г.Смоляр, в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Городнянської РДА П.Буйний, голова РО Профспілки працівників освіти і науки Г.Мироненко, начальник культури, сім’ї, молоді та спорту Городнянської міської ради О.Яцкова. Педагогічні працівники були нагороджені грамотами та отримали музичні вітання від учасників святкового концерту.

08:54 09.10.2019

Урочистості з нагоди вручення працівникам освіти обласної Премії імені Софії Русової

30 вересня 2019 року відбулися урочистості з нагоди вручення працівникам освіти обласної Премії імені Софії Русової на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді. 

08:50 03.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень