A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

           Щорічно у квітні-травні проводиться Всеукраїнська акція з  благоустрою "За чисте довкілля". Мета цієї акції - забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування і створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення. До доброчинної акції 5 квітня  2019 року долучилися працівники відділу освіти Городнянської міської ради, які прибрали закріплену за ними територію оздоровчого табору "Полісяночка", площею 1,5 гектари.   

11:31 09.04.2019

Спортивний запал тенісистів Городнянщини

24 березня 2019 року в спортивному залі Городнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ст. № 2 відбулася традиційна відкрита Першість з настільного тенісу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти.

15:05 08.04.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу

25 березня 2019 року на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу (біології, екології, природознаства, хімії) у формі конференції, на якій вчителі-предметники ЗЗСО відділу освіти Городнянської міської ради обмінялися досвідом роботи з окреслених проблем.

14:33 08.04.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я

21 березня 2019 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я на базі Городнянської гімназії. Розпочалося воно з творчого звіту спеціаліста вищої категорії Радомської Наталії Миколаївни, старшого вчителя Городнянської гімназії. Детально, чітко, з відеопрезентацією своєї діяльності Наталія Миколаївна поділилася досвідом роботи над проблемою «Використання інтерактивних методів навчання на уроках основ здоров’я», ознайомила з власними публікаціями. Учителем на високому методичному рівні була проведена інтерактивна гра для учнів 11 класів «Маршрут безпеки ВІЛ/СНІД – стосується кожного!», яка потребувала масштабної підготовки та мала пізнавальний характер.

12:13 27.03.2019

ІІ етап пробного ЗНО

23 березня відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької та іспанської мов.

07:58 26.03.2019

16 березня відбулося пробне ЗНО із української мови та літератури

16 березня 2019 року стартувало пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Згідно мережі пуктів проведення пробного ЗНО в Городнянському районі було організовано пункт тестування на базі Городнянської гімназії. На пробне ЗНО з української мови і літератури зареєструвався 71 учасник.  Було задіяно 5 обладнаних аудиторій. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО тривав з 10:15 до 10:50 та здійснювався за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням.  Тестування розпочалося об 11:00, в якому взяло участь 70 учасників. Один учасник не з'явився з невідомих причин. 

10:13 19.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень