A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Засідання творчої групи вчителів основ здоров’я

        21 листопада відбулося засідання творчої групи вчителів основ здоров’я, на якому було розглянуто питання про впровадження інноваційних методів навчання в урочну та позаурочну роботу з предмета основи здоров’я, особливості сучасного уроку основ здоров’я, нормативно-правова документація щодо проведення уроків основ здоров’я.

08:30 22.11.2019

«Учитель року – 2020» (номінація «Зарубіжна література»)

     18 листопада відбувся І (зональний) тур конкурсу «Учитель року – 2020» (номінація «Зарубіжна література») на базі Городнянського ліцею № 1. Участь узяли Халюк Н.І., учитель зарубіжної літератури Бутівського ліцею Городнянської міської ради; Бредихіна Ю.М., учитель Хоробицької          ЗОШ І-ІІІ ст. Городнянської районної ради та Коваленко Т.В., учитель Ріпкінської ЗОШ І-ІІІ ст. Ріпкінського району.

15:30 20.11.2019

День української писемності та мови

Людина може володіти кількома мовами, але тільки рідна мова влучно торкається струн її серця. Бринить невтомно, наповнюючи любов’ю душу. Рідна мова є тим найдорожчим і найміцнішим зв’язком, що з’єднує всі покоління народу в одне велике історичне живе ціле. Мова народу – це саме життя…

16:20 14.11.2019

Навчаючись, професійно зростаємо

          07 листопада на базі Городнянського ЦДЮТ відбувся семінар-тренінг для керівників закладів дошкільної та позашкільної освіти з проблеми «Педагогічна рада закладу освіти як вищий орган управління освітнім процесом».

16:31 08.11.2019

Обласний семінар-практикум директорів закладів позашкільної освіти

            31 жовтня 2019 року на базі Городнянської  станції юних техніків  пройшов обласний семінар-практикум директорів, заступників директорів  та методистів станцій юних техніків і центрів науково-технічної творчості учнівської молоді Чернігівської області з проблеми «Розвиток творчої обдарованої особистості в умовах сучасного закладу позашкільної освіти». На цьому семінарі розглядалось питання визначення конкретних дій щодо вирішення проблемних питань подальшого розвитку позашкільних навчальних закладів, що перебувають у сфері управління міських громад і районних відділів освіти.  Семінар співпав з 55-річчям відкриття у м. Городні станції юних техніків. Учасники обласного семінару та запрошені гості привітали педагогічний колектив з ювілеєм та побажали творчих злетів у навчанні та вихованні майбутнього покоління.

09:42 04.11.2019

Спеціалісти інклюзивної освіти навчаються

29 та 30 жовтня 2019 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбулися семінари для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти  та асистентів вихователів закладів дошкільної освіти міста.

15:56 30.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень