A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності педагога

30 січня на базі Городнянського ліцею № 1 відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів фізики з проблеми «Самоаналіз власної діяльності та самоосвіта – реальні шляхи підвищення професійної майстерності педагога».

11:51 05.02.2020

Семінар-практикум вчителів математики

21 січня на базі Городнянського ліцею № 1 відбувся семінар-практикум  учителів математики з теми «Інтерактивні технології навчання математики у формуванні математичних компентностей школярів». З доповіддю «Інтерактивне навчання на уроках математики: формування компетентностей учнів засобами розв’язування олімпіадних завдань та завдань ЗНО» виступила вчитель математики Городнянського ліцею № 1 Коробко Олена Миколаївна. Досвідом роботи з питання «Медіаосвіта педагога: сучасні електронні освітні ресурси як ефективний інструмент компетентнісного навчання» поділилася Крупеніч Ганна Михайлівна, вчитель математики Городнянського ліцею № 1.

11:37 05.02.2020

Турнір з боксу

17-18 січня 2020 року на базі Городнянської ДЮСШ відбувся ІІІ Всеукраїнський турнір з боксу під гаслом «Спортивні діти – здорова нація». Честь за перемогу відстоювали близько 60 спортсменів з Чернігівської, Сумської, Київської областей, з міст Городня, Бахмач, Київ, Чернігів, Ічня, Глухів, Прилуки, Семенівка, Корюківка. Переможцями в нашій команді стали: Аношенко Дмитро, Дорохов Кирило, Юрченко Данило, Дударенко Данило, Денисенко Ярослав. Другі місця вибороли: Гломозда Богдан, Грищенко Сергій, Пустовойт Олександр. На третьому місці – Коржавін Денис. Ми пишаємось нашими спортсменами. 

11:06 22.01.2020

Майстер-класи на базі СЮТ

14 січня 2020 року на базі Городнянської СЮТ проходив семінар-практикум для вчителів початкових класів, вихователів груп продовженого дня, вчителів образотворчого мистецтва  з проблеми «Стимулювання творчого вдосконалення дітей, орієнтація їх на розкриття  власної індивідуальності».

15:20 15.01.2020

Головна ялинка області

   09 січня діти Городнянської ОТГ, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, побували на новорічному святі «Головна ялинка області», організованому під патронатом голови облдержадміністрації Андрія Прокопенка.

11:07 14.01.2020

Використання коштів державної освітньої субвенції для облаштування ІРЦ

В рамках реалізації Державної політики в галузі розвитку інклюзивної освіти Комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр Городнянської міської ради» з Державної освітньої субвенції у 2019 році було виділено 216617 грн. Кошти були спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази та придбання:

16:27 10.01.2020

Тренінгове заняття для вчителів

            09 січня 2020 року на базі Городнянського ліцею №2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів 1 та 2 класів закладів загальної середньої  освіти Городнянської та Тупичівської ОТГ.

15:55 10.01.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень