A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

30 жовтня 2020 року відбувся конкурс на заміщення вакантних посад практичного психолога та 3-х консультантів Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Городнянської міської ради Чернігівської області. У конкурсі приймало участь 5 претендентів на посаду консультанта. Конкурсною комісією було визначено переможців конкурсу. 

10:12 04.11.2020

КЗ “Городнянський міжшкільний ресурсний центр” отримав автомобіль

Для розвитку практичних водійських навичок учнів КЗ “Городнянський міжшкільний ресурсний центр” міська рада передала один із автомобілів, що віднедавна безкоштовно отримала від Київської міської ради.

16:53 23.10.2020

Освітній процес на період карантину 2020. Умови, правила, рекомендації

За рекомендаціями МОЗ, усі навчальні заклади повинні бути забезпечені достатньою кількістю безконтактних термометрів, дезінфекторів, антисептиків для рук, засобів особистої гігієни та індивідуального захисту. На вході до учбового закладу мають бути встановлені антисептики, а учні перед уроками повинні мити руки з милом. Перед початком робочого дня увесь персонал проходить  температурний контроль.

16:57 02.09.2020

До уваги керівників ЗЗСО

З метою формування нової культури поведінки, навчання та перебування учнів  у закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусною інфекцією SARS-CoV-19 та з метою запобігання поширенню захворювання, рекомендуємо розміщувати на доступних медіа ресурсах та використовувати під час освітнього процесу відповідні інформаційні відеоролики.

12:46 02.09.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень