A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Відеоінструкція для учасників пробного ЗНО-2020

Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію щодо безпечного проходження пробного тестування в умовах епідемії коронавірусу. У відео співробітники УЦОЯО закликають учасників пробного тестування дотримуватись рекомендацій медиків та не наражати себе та інших на небезпеку, слідкувати за самопочуттям перед тестуванням, залишатись вдома за наявності симптомів ГРВІ.

08:21 05.06.2020

Особливості вступу у профтехи в 2020 році

У червні заклади профтехосвіти розпочнуть прийом документів на навчання від вступників. Для тих, хто ще не визначився з професією або сумнівається, чи варто обирати професійну освіту, надається серія відео від ключових стейкхолдерів — фахівців Міністерства, адміністрацій закладів і роботодавців. Сьогодні, 26 травня 2020 року, на Youtube-каналі МОН розміщено перше відео з заступником Міністра освіти і науки Петром Коржевським.

12:58 28.05.2020

Як будуть працювати дитсадки в умовах адаптивного карантину

До дитсадків не пускатимуть дітей та працівників із температурою вище 37,2 С, приміщення необхідно дезінфікувати та провітрювати, а з дітьми варто проводити більше часу на свіжому повітрі. Про це йдеться у тимчасових рекомендаціях щодо організації роботи дитячих садків на період карантину через COVID-19. Рекомендації підписано Головним державним санітарним лікарем та опубліковано на сайті МОЗ.

12:54 28.05.2020

ХПІ запускає новий онлайн-курс для школярів зі стартапів

НТУ «ХПІ» запрошує учнів 9-11 класів на курс з основ запуску власного стартапу «StartUp_Camp: шлях до мрії». Освітній онлайн-курс реалізується спільно з платформою «На урок» і триватиме з 3-го по 26-е червня 2020 року. Він спрямований на розширення знань школярів про основи підприємництва, стартапи, їхню екосистему і реалізацію. Проект складається з кількох етапів — серії онлайн-курсів, роботи з менторами і створення власного стартапу, онлайн-захисту робіт на Pitch day. Спікерами та менторами проекту будуть представники НТУ «ХПІ», а також запрошені експерти, активні учасники стартап-руху в Україні. Заняття — безкоштовні.

12:16 28.05.2020

ЯК ПРОХОДИТИМЕ ЗНО В УМОВАХ ЕПІДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ?

Постановою Головного державного санітарного лікаря України затверджено рекомендації щодо безпечних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в умовах пандемії.

11:50 25.05.2020

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас із закінчення навчального року! Поширення пандемії спричинило зміни в організації освітнього процесу, оскільки впровадження навчання із застосуванням дистанційних технологій стало справжнім викликом для педагогів, здобувачів освіти та їхніх батьків. Та попри таке неординарне завершення навчального року хочу побажати перш за все випускникам, зробити правильний вибір життєвого шляху і виправдати надії педагогів і батьків. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, і будете справжніми патріотами своєї країни. Хочу висловити слова вдячності педагогам та батькам, за працю, за розуміння складнощів, які певною мірою позначаються на кожній сім’ї. Бажаю гарних здобутків школярам та досягнення омріяних вершин випускникам.

11:30 25.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень