A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Методичне об’єднання вчителів української мови та літератури

17 грудня на базі Городнянського ліцею № 2 відбулось засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури. Відповідно до плану роботи члени методичного об’єднання відвідали показовий урок української літератури в 6 класі на тему «Любов до рідного краю в поетичній творчості Тамари Кржемінської. «Співаю про рідне Полісся», який провела вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель української мови та літератури Городнянського ліцею № 2 Шматок Людмила Дмитрівна.

17:00 20.12.2019

Засідання літературної кав’ярні «Час читати»

У кожного з нас одне життя, але книги дозволять пізнати мудрість тисяч людей. Читання збільшує словниковий запас , зміцнює пам'ять, допомагає у спілкуванні, розвиває увагу, допомагає розв’язувати складні завдання…           Проте читаючих українців з кожним роком стає менше. Як заохотити дітей до читання книг?  Саме цьому питанню було присвячено засідання методичного об’єднання шкільних бібліотекарів, яке відбулося 17 грудня   2019 року  на базі Городнянського ліцею №2 .

15:52 20.12.2019

Казковий майстер-клас

17 грудня на базі Городнянського ясла-садка №1 відбувся майстер-клас для педагогів-дошкільників з проблеми «Креативний розвиток дітей дошкільного віку під час образотворчої діяльності засобами нетрадиційних технік малювання», у ході якого присутні мали змогу поринути  у справжню казку, водночас навчаючись фантазували на папері різними техніками малювання.

16:43 18.12.2019

Обмін досвідом педагогів-дошкільників

           12 грудня 2019 року на базі структурного підрозділу дошкільної освіти  Смичинського ліцею відбулось виїзне методичне об’єднання працівників закладів дошкільної освіти.

16:26 18.12.2019

Майбутнє Городнянської ОТГ – в талановитих учнях

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, який проходив на базі Городнянського ліцею № 1. У ньому брали участь 367 здобувачів освіти  (чотирьох закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ – Городнянських ліцеїв №1 та №2, Бутівського та Смичинського ліцеїв; двох освітніх закладів Тупичівської ОТГ та КЗ «Городнянський ліцей» Чернігівської обласної ради) із 17 навчальних предметів.

16:56 11.12.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу

             09 грудня на базі Бутівського ліцею відбулося засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу (хімії, географії, біології, екології). Показовий урок-мультимедійну презентацію з біології в 10 класі з теми «Вітаміни, їх роль в обміні речовин» провела вчитель біології ІІ кваліфікаційної категорії Павленко Світлана Анатоліївна. Показовий урок з географії у 6 класі з теми «Вулканізм та процеси, що його супровожують» провів учитель географії вищої кваліфікаційної категорії  Гриценко Юрій Михайлович.

09:42 11.12.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів трудового навчання (технологій)

        04 грудня 2019 року на базі Городнянського ліцею № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів трудового навчання (технологій). Педагоги відвідали показовий інтегрований STEM-урок, який провели вчитель-методист, учитель історії Плотникова В.В. та вчитель трудового навчання (технологій) вищої кваліфікаційної категорії Пінчук Л.О. Тема уроку: «Виготовлення проєктного виробу-сувеніру декоративних квітів (маку та соняшника) з тканини» (9 клас). Валентина Володимирівна розповіла про історичне значення квіткових символів України: маку – символу Дня пам’яті та примирення, соняшника – символу Дня пам’яті полеглих захисників України. Людмила Олександрівна провела з учнями практичну роботу «Виготовлення проєктного виробу-сувеніру декоративних квітів (маку та соняшника) з тканини».

15:58 05.12.2019

Підвищення кваліфікації у дії

28 листопада на базі Городнянського ясла-садка №4 відбулось засідання методичного об’єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Інтегрований підхід до впровадження освітніх технологій в різних видах життєдіяльності дітей дошкільного віку» під керівництвом Наталії Рогачової.

09:57 04.12.2019

І знову разом навчаємось

26 листопада на базі Городнянького ліцею №1 відбувся семінар-практикум для директорів, заступників директорів, методистів закладів освіти з проблеми «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: управлінський аспект».

09:50 04.12.2019

«Учитель року - 2020» (номінація «Хімія»)

21 листопада відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» (номінація «Хімія») на базі Михайло-Коцюбинської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району. Учасниками Конурсу були: Грабовець С.І., учитель хімії Смичинського ліцею Городнянської міської ради; Силенко М.І., учитель хімії Вихвостівської ЗОШ І-ІІ ст. Городнянського району; Белоколоша Н.А., вчитель хімії Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. Михайло-Коцюбинської селищної ради; Власюк О.М., вчитель хімії Жукотківської ЗОШ І-ІІ ст. Михайло-Коцюбинської селищної ради; Турченко О.В., вчитель хімії Халявинської ЗОШ І-ІІІ ст. Чернігівського району.

09:57 27.11.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень