A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ У ЦИФРОВОМУ ПРОСТОРІ – МОН НАДАЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА БАТЬКІВ

Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

11:09 24.03.2021

Державні безкоштовні електронні щоденники та журнали для закладів загальної середньої освіти

Про проект З огляду на виклики та нагальні потреби, які постали перед системою освіти України в умовах протидії пандемії COVID-19, та з метою дерегуляції та дебюрократизації управління системою освіти, спрощення ведення документообігу закладів загальної середньої освіти (далі – ЗЗСО) Міністерством освіти і науки України було поставлено завдання ДНУ «Інститут освітньої аналітики» (наказ МОН № 781 від 09.06.2020) забезпечити розробку державних безкоштовних електронних журналів та щоденників в рамках розвитку Програмно-апаратного комплексу «Автоматизований комплекс освітнього менеджменту» (далі – ПАК «АІКОМ»), який є модернізованою системою ІТС «ДІСО». Впровадження даного програмного продукту є інновацією, що надасть для педагогічних працівників, батьків та учнів ЗЗСО зручний онлайн-інструмент, який 24/7 забезпечить доступ до оцінок, відвідуваності та інших ресурсів журналу. Впровадження такого ІТ рішення є особливо актуальним для тих ЗЗСО та громад, які не можуть собі дозволити закупівлю альтернативних комерційних програмних продуктів.

10:18 24.03.2021

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЛІЦЕЙ

МОН допрацювало та винесло на повторне громадське обговорення проєкт положення про ліцей — воно триватиме до кінця наступного тижня. Тож, якщо для вас актуальне це питання, ще є час взяти участь в обговоренні! Представники МОН просять учасників обговорення приділити особливу увагу наступним питанням: 

09:34 24.03.2021

Відбулися змагання з настільного тенісу

20 березня 2021 року відбулись змагання відкритої Першості з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти на базі Городнянського ліцею № 2.

15:35 22.03.2021

Засідання професійної спільноти вчителів художньо -естетичного циклу

        16 березня відбулось ІІ засідання професійної спільноти вчителів художньо -естетичного циклу на базі відділу освіти. Тема засідання - "Мистецька освіта як фактор розвитку особистості дитини".

09:22 17.03.2021

Засідання професійних спільнот

    04 березня 2021 року відбулося ІІ онлайн-засідання професійної спільноти асистентів-вчителів, асистентів вихователів закладів освіти Городнянської міської ради, в ході якого було висвітлено питання  «Партнерська взаємодія з батьками як членами команди супроводу інклюзивного закладу» та «Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів».

16:04 04.03.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень