A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

18 лютого, відбулася нарада з директорів закладів загальної середньої освіти. Нарада розпочалася із перезнації роботи КУ “Центр професійного розвитку педагогічних працівників”, яку перезентувала директорка установи Дяговець Світлана Вікторівна та консультанти. Також у нараді взяли участь начальник відділу освіти Смоляр Григорій Леонідович, головний спеціаліст відділу освіти Оліфіренко Ірина Борисівна, перший заступник міського голови Володимир Пінчук.  Важливим приводом для обговорення слугувало питання оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти з урахуванням фінансової ситуації, яка склалася на насьогоднішній час.

09:50 19.02.2021

Навчання педагогічних працівників: “Zoom – як головний засіб спілкування в епоху пандемії”

 На базі ЦПРПП Городнянської міської ради відбулося навчання педагогічних працівників КЗ “Городнянський ясла-садок 4” на тему: “Zoom – як головний засіб спілкування в епоху пандемії”.

16:50 17.02.2021

ДПА-2021: ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

З 1 лютого розпочалася реєстрація для участі в ЗНО. Наразі випускники, які цьогоріч завершують здобуття повної загальної середньої освіти, формуючи реєстраційну картку, обирають предмети, результати з яких вони використають як оцінку за державну підсумкову атестацію або як результат за шкалою 100-200 балів для вступу до вишів, натомість випускники минулих років позначають тільки предмети ЗНО.

16:14 05.02.2021

Онлайн-тести зовнішнього оцінювання

Майбутні учасники зовнішнього оцінювання 2021 року, які продовжують підготовку до тестування, мають можливість скористатись сервісом ЗНО-ОНЛАЙН, розробленим Освіта.ua.

16:07 13.01.2021

Фахівці ІРЦ навчаються

Враховуючи вимоги сьогодення та необхідність урізноманітнення інноваційних підходів до навчання, 13 січня 2021 року на базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради спеціалісти Центру професійного розвитку педагогічних працівників провели навчання «Спілкування в ZOOM» для фахівців ІРЦ.

16:00 13.01.2021

Корекційні педагоги до співпраці готові

04 та 05 січня 2021 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбувся семінар-тренінг «Обстеження мовленнєвого розвитку дитини з особливими освітніми потребами» для вчителів-логопедів  та засідання круглого столу «Особливості проведення психологічної діагностики та складання характеристики дитини з особливими освітніми потребами. Презентація методик психологічної діагностики дітей в умовах Інклюзивно-ресурсного центру» для практичних психологів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

16:59 05.01.2021

Пробне ЗНО

Що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, над чим мені потрібно ще попрацювати… На ці та інші запитання щороку випускники закладів освіти задовго до ЗНО можуть отримати відповідь під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

09:05 31.12.2020

Анкетування педагогічних працівників

            Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Городнянської міської ради створила анкетування, яке потрібно пройти за посиланням у Google таблицях, для педагогічних працівників  із метою розроблення індивідуальних карток та формування індивідуальної траєкторії професійного зростання педагогів закладів освіти. Аналізуючи дані анкетування, більшість педагогічних працівників хвилюють такі питання: сучасні технології в освітньому процесі, робота з інформаційними технологіями під час дистанційного навчання, впровадження елементів STEAM-освіти, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, профілактика булінгу в освітньому середовищі. Тому на онлайн-зустрічах професійних спільнот було вирішено спланувати наступні засідання, враховуючи побажання педагогічних працівників.

15:52 17.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень