A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Завершується підготовка до нового навчального року

 У 2021році з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти « Нова Українська школа» на закупівлю засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи виділено субвенцію в сумі 615105,00 грн., з місцевого бюджету співфінансовано 315721,00 грн.

16:11 18.08.2021

ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНСІЇ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ДЕРЕВИНСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

           За результатами конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу освіти КЗ «Деревинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», за рішенням конкурсної комісії переможцем прийнято вважати Веркасову Наталію Миколаївну.

09:02 04.08.2021

Щодо відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

           Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію. Кабінет Міністрів України розпорядженням від 9 червня 2021 року № 614-р затвердив план заходів з відзначення у 2021 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ним передбачено проведення національнопатріотичних заходів у закладах освіти та культури, в місцях дислокації військових частин, вищих військових навчальних закладах, установах та організаціях із залученням їх особового складу та/або штатних працівників, ветеранів війни – учасників антитерористичної операції, заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, осіб, які чинили опір незаконній окупації Автономної Республіки Крим та Севастополя. Також пропонується закладам освіти провести перший урок у 2021/2022 навчальному році із залученням ветеранів.

15:19 23.07.2021

ДПА-2022: визначено перелік шкільних іспитів для учнів

Міністерством освіти визначений перелік предметів, з яких у 2021/22 навчальному році буде проведена державна підсумкова атестація учнів, які завершують здобуття початкової, базової та повної загальної середньої освіти.

08:20 23.07.2021

Онлайн-платформа з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта"

            Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі, на платформі доступний новий онлайн серіал «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities) Серіал призначений для публічних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачі отримають покрокові інструкції та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн. Курс складається з 8 відео з вичерпною інформацією про аспекти цифровізації на рівні територіальної громади. Та допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій. У результаті проходження навчання учасники отримають сертифікат із зазначенням кредитів обсягом 0,2 ЄКТС. А також повідомляємо, що Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта оновлений національний тест на цифрову грамотність — Цифрограм 2.0.та 3 спеціалізовані тести: Цифрограм для вчителів, Цифрограм для держслужбовців та Цифрограм для медиків. За основу для Цифрограм 2.0 було взято адаптовану Рамку цифрових компетентностей для громадян України (https://osvita.diia.gov.ua/uploads/0/1824- for_citizens.pdf), яку було створено українськими експертами на основі європейської концептуально-еталонної Рамки цифрових компетентностей для громадян ЄС (DigComp 2.1.).

16:29 15.07.2021

Розпочався прийом заяв про вступ до вишів

14 липня розпочався прийом електронних заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання до закладів вищої освіти за програмами бакалавра (наскрізного магістра) після закінчення 11 класів.

16:19 15.07.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень