A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

СЕРТИФІКАЦІЯ-2020: ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

Розміщенням інформації про успішне проходження сертифікації в кабінетах учасників завершився другий рік пілотування сертифікації вчителів початкових класів.

15:46 11.12.2020

Першокласники закладів загальної середньої освіти громади отримали ігрові набори LEGO Six Bricks

Третій рік поспіль на підставі Меморандуму про взаєморозуміння між The LEGO Foundation та Міністерством освіти і науки України заклади загальної середньої освіти країни забезпечуються ігровими наборами LEGO Six Bricks.

15:38 11.12.2020

Заходи з вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

         Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

10:47 27.11.2020

Проведено онлайн навчання робітників відділу освіти

Комунальним підприємством "Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат" Чернігівської обласної ради було провдено онлайн навчання робітників відділу освіти Городнянської міської ради, які виконують роботи з видалення трави, кущів, дерев бензопилами та тримерами. 

14:43 24.11.2020

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Городнянської міської ради

   Відповідно до рішення сесії Городнянської міської ради (24 сесія 7 скликання) була створена комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Городнянської міської ради Чернігівської області. Скорочене найменування установи – ЦПРПП Городнянської міської ради.

14:52 20.11.2020

ОТРИМАНО ІГРОВІ НАБОРИ LEGO PLAY BOX

        Для учнів перших класів закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ, в рамках реалізації Концепції „Нова українська школа" та спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation, з Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної  державної адміністрації безоплатно отримано ігрові наборри  LEGO Play Box для всіх перших класів, які педагоги  будуть використовувати в освітньому процесі.

13:02 10.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень