A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Всеукраїнська школа онлайн

Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

08:42 07.10.2021

Семінар для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти

         15 вересня 2021 року на базі КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Городнянської міської ради було проведено навчальний семінар для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ, Тупичівської ОТГ, та КЗ "Городнянський ліцей" Чернігівської обласної ради, в яких організовано інклюзивне навчання для дітей з особливими освітніми потребами. Директор ІРЦ ознайомила присутніх з новими законодавчими документами та висвітлила питання "Асистент вчителя в класі з інклюзивним навчанням: нормативно- правове регулювання діяльності". Щодо роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими потребами в інклюзивному закладі загальної середньої освіти у своєму виступі детально пояснила вчитель-дефектолог Михальченко Л.В. практичний психолог центру покроково розкрила порядок складання Індивідуальної програми розвитку для дитини з ООП в умоваз інклюзивного навчання. Всі учасники семінару брали активну участь в обговоренні питань щодо організації інклюзивного навчання.

11:45 20.09.2021

Першість громади з міні-футболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти

            Відповідно до наказу відділу освіти Городнянської міської ради від 6 вересня 2021 року #72 "Про проведення відкритої Першості громади з міні-футболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти" та з метою підвищення фізичного розвитку молоді до Дня фізичної культури та спорту 11 вересня 2021 року 9 команд з Городнянської міської ради та Тупичівської сільської ради взяли участь у змаганнях з міні-футболу.

10:06 13.09.2021

Інклюзивне навчання сьогодні: зміни в законодавстві

     03 вересня 2021 року директор КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Городнянської міської ради Могилевець Наталія Леонідівна взяла участь в роботі професійної спільноти асистентів вчителів та асистентів вихователів. Вона ознайомила учасників засідання із новими нормативними документами щодо організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

15:08 07.09.2021

Нарада для заступників директорів ЗЗСО на базі Інклюзивно-ресурсного центру

        02 вересня 2021 року на базі КУ « Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбулася нарада для заступників директорів Городнянського ліцею №1, Городнянского ліцею №2, Тупичівського ліцею, Городнянського ліцею Чернігівської обласної ради з питань організації інклюзивного навчання. Директор ІРЦ Могилевець Н.Л. ознайомила присутніх із змінами в законодавстві щодо організації освітнього процесу осіб з особливими освітніми потребами та порядком організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти. В ході зустрічі були обговорені нагальні питання, які хвилюють керівників закладів з даного напрямку діяльності закладів освіти.

16:15 03.09.2021

Шановні освітяни, учні, вчителі та батьки!

  Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися на життєвому шляху. Тож сьогодні, 1 вересня , сердечно вітаємо вас із початком нового навчального року!

08:20 01.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень