A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Перебування делегації благодійного фонду SavED на чолі з Анною Новосад, співзасновницею фонду у Городнянській ТГ

     4 березня підписаний Меморандум про взаємопорозуміння між Благодійною організацією "Міжнародний благодійний фонд "СЕЙВД" та Городнянською міською радою.

09:28 05.03.2024

Разом переможемо

     Стартував другий етап змагань у межах проекту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги". Відкрили шкільну лігу в Городнянському ліцеї № 2 грою в футзал.

15:54 04.03.2024

Всеукраїнський конкурсу для студентів та учнів українських навчальних закладів Englishdom

   Стартував всеукраїнський конкурсу для студентів та учнів українських навчальних закладів. Кожен учасник може позмагатися за одну з трьох нагород: 1 місце - 15000 гривень; 2 місце - 5000 гривень; 3 місце - участь у розмовних клубах(англ.мова). Уся інформація та новини гранту на сторінці проєкту: https://www.englishdom.com/ua/blog/scholarship/.

10:20 15.02.2024

Спортивні діти - здорова нація.

     Під таким гаслом відбувся турнір, присвячений "Пам'яті загиблих героїв". На базі Городнянської ДЮСШ мірялися силами команди Городні, Чернігова, Березного, Рогізок та Куликівки. Всі, без винятку, команди показали достатню підготовленість та гарний результат.

08:58 30.01.2024

В розпалі спартакіада

     У спортивному залі Городнянського ліцею № 2 відбулися змігання з волейболу в залік спартакіади двох міських ліцеїв. Зустрічалися збірні команди учнів та вчителів. Учасники продемонстрували свої здібності, вміння та наполегливість. Всупереч війні ми повинні залишатися згуртованими й незламними, а спорт розвиватися та об'єднувати.

10:09 08.01.2024

Програма CLEAR в закладах освіти Городнянської ТГ

     Громадська організація "Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень" є партнером міжнародної організації Global Communities та реалізує  проект "Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи" у межах програми CLEAR. Завдяки цьому 8 закладів освіти Городнянської міської ради отримали інституційні рекреаційні набори на суму 409824 грн.

08:35 15.12.2023

Співпраця з Юнісеф

     Дитячий фонд ООН(Юнісеф) у співпраці з Міністерством освіти і науки передав чергову партію ноутбуків учням  прикордонної  Городнянщини. 18 ноутбуків отримають учні пільгових категорій Автуницької, Бутівської, Деревинської, Дроздовицької, Лемешівської шкіл.

10:53 13.11.2023

Заклади освіти Городнянської громади відвідав мобільний клас безпеки

          Заклади освіти Городнянської громади відвідав мобільний клас безпеки, в якому в інтерактивній формі рятувальники та поліцейські розповіли про правила безпеки життєдіяльності. Вогнеборці пояснили дітлахам алгоритм дій у разі виникнення пожеж та, як необхідно поводити себе при виявленні підозрілих або вибухонебезпечних предметів, а також продемонстрували як користуватися вогнегасником. Поліцейські, у свою чергу, нагадали правила дорожнього руху та номери екстрених служб. Крім того, діти приміряли спецформу та пройли смугу перешкод. Проведення подібних заходів є надзвичайно важливим, адже сприяє формуванню культури безпечної поведінки у підростаючого покоління та розвиває мотивацію піклуватися про власне життя і здоров’я.

10:50 06.11.2023

Екскурсія дітей до Київського палацу дітей та юнацтва

    Цікаву та захоплюючу подорож для учнів 7-8 класів двох міських ліцеїв організували працівники Київського Палацу дітей та юнацтва. Діти взяли участь у майстер-класах педагогів, занурились у дивовижний світ гуртків "Робототехніки" здійснили екскурс "Українська світлиця-народу скарбниця", відвідали гурток кераміки, поринули у таємничий світ екоквесту, отримали запрошення стати учасниками Всеукраїнської медіагри "Універсальний журналіст", а також запрошення на старт Міжнародного медіафестивалю "Прес-Весна на Дніпрових схилах". На згадку про цей день дітям залишить яскраві враження, гарний настрій та зроблені власноруч сувеніри. Для керівників, які супроводжували дітей провели презентацію піар комунікацій КПДЮ та розповіли про грантові можливості для освітніх організацій.

11:55 25.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень