A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

   Вітаємо всіх з успішним закінченням навчального року, який, незважаючи на складний період в нашій рідній країні, подарував школярам нові знання, враження, почуття; педагогам – гордість за навчання й виховання майбутнього покоління громадян з новими ціннісними орієнтирами; батькам – хвилин щастя та турботи за своїх дітей.

12:46 08.06.2023

Щоб діти розвивались!

Матеріально-технічна база КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради поповнилась бізі-будиночком.

08:40 12.05.2023

Ігрові та спортивні набори для дошкільнят від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

     В рамках проєкту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», що реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни, вихованці Городнянського ясел-садка №4 та Городнянського ясел-садка № 1 отримали набори ігрового та спортивного інвентаря. Дякуємо Дитячому фонду ООН ЮНІСЕФ за наданий інвентар.

16:41 11.05.2023

Зустріч у творчій майстерні "Вас вітаємо, матусі!"

    Напередодні Всесвітнього Дня матері в КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Городнянської міської ради пройшла зустріч у творчій майстерні "Вас вітаємо, матусі!" В атмосфері творчої співпраці та невимушеного спілкування діти разом з батьками власноруч виготовляли сувенір "Квітучий лужок", відгадували загадки, розігрували лотерею побажань, з задоволенням позували у квітковій фотозоні. Нехай материнська любов підтримує малят на усіх життєвих шляхах.

16:38 11.05.2023

Продовжується співпраця з ЮНІСЕФ

Від Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ», за сприяння Міністерства освіти і науки України, отримано 26 одиниць комп’ютерного обладнання, а саме: 17 планшетів Lenovo M10 Plus та 9 хромбуків Samsung Galaxy Chromebook Go- 14.

11:50 10.05.2023

Технічна творчість – не гра і не забава

Городнянська станція юних техніків прийняла участь  у обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді  «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» та  у обласному етапі Всеукраїнської  виставки-конкурсу  декоративно-ужиткового  і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».  На виставку з технічної творчості було подано шість експонатів, а саме:

11:45 03.05.2023

Городнянський ліцей № 1 отримав 30 ноутбуків за проєктом "СпівДія Ноут""

     Завершився національний проєкт "СпівДія Ноут". Після появи оголошення про проєкт директор Городнянської ліцею № 1 Гриценко Юрій Михайлович відразу загорівся участю у ньому. Така участь потребувала грунтовного опису освітніх потреб та способів використання ноутбуків. Проєктом передбачалося використання комп'ютерної техніки під час навчання та в умовах виникнення критичних ситуацій здобувачами освіти пільгових категорій та педагогами. В умовах повноцінного очного навчання ноутбуки будуть використовуватися на заняттях усіма здобувачами освіти. 

15:08 27.04.2023

Альтернативи щепленням немає

    Вакцинація - це єдиний надійний захист від небезпечних інфекційних захворювань. Інфекційні хвороби небезпечні своїми ускладненнями, які можуть призвести до інвалідності, а деякі навіть до смерті. Щороку завдяки щепленням у світі вдається зберегти 2,5 млн. дитячих життів.  

12:23 24.04.2023

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Відповідно до наказу відділу Городнянської міської ради   освіти від 06 березня 2023 року № 09 та з метою формування та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, удосконалення фізичної підготовленості, патріотичного виховання здобувачів освіти на засадах національної гідності з 17 по 21 квітня 2023 року проходив І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в онлайн-режимі.

11:32 24.04.2023

Засідання круглого столу вчителів-логопедів громади: «Корекційна робота: пошуки, знахідки»

     21 квітня 2023 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбулось засідання круглого столу вчителів-логопедів громади: «Корекційна робота: пошуки, знахідки».

16:05 21.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень