A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Укриття Смичинського ліцею відремонтують словацькі партнери

Дата: 29.03.2024 12:11
Кількість переглядів: 12

     У Смичинському ліцеї Городнянської міської ради словацька організація People in Peril у межах тристороннього договору планує облаштувати укриття для для здобувачів освіти закладу.

     «Сьогодні нашою основною метою є безпечне очне навчання, для цього мають бути облаштовані укриття. Зважаючи на це, в укритті ліцею необхідно провести роботи з облаштування стін, стелі, підлоги, осучаснити електропроводку, каналізаційну та вентиляційну системи», — розказав Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

      Про реалізацію договору з ремонту укриття та напрями подальшої співпраці йшлося під час онлайн-зустрічі з представницями словацької організації Міхаелою Птачовою та Андреою Беднаріковою. Зокрема, обговорили забезпечення учасників освітнього процесу гаджетами для проведення дистанційного навчання, нестачу працівників психологічної служби та потребу громад в шкільних автобусах. 

      Довідково: організація People in Peril є однією з найбільших гуманітарних організацій Словаччини, яка надає допомогу населенню країн, що знаходиться в зонах, охоплених збройними конфліктами. Раніше вона працювала на заході України, зараз розширює свою діяльність на північ та схід.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень