A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

З Днем дошкілля!

  Щиро вітаємо вихователів та всіх працівників закладів дошкільної освіти з професійним святом!

14:31 26.09.2022

Акція "Готуймось до школи"

       30.08.2022 року в м. Городня, біля центрального входу до ринку м. Городня, поліцією ювенальної превенції спільно з представниками Городнянської міської ради проводитиметься акція "Готуємось до школи разом", під час якої Ви можете долучитися до благодійного збору канцелярії для навчання, яка буде передана дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, постраждали внаслідок воєнної агресії РФ, втратили одного з батьків під час бойових дій, або ж виховуються у закладі інтернатного типу. Будемо дуже вдячні за участь.

14:36 29.08.2022

Зустрічі зі спільнотами освітян Городнянської та Тупичівської територіальних громад

       Відповідно до плану роботи, ЦПРПП Городнянської міської ради протягом серпня 2022 року організовує зустрічі зі спільнотами освітян Городнянської та Тупичівської ТГ, яких хвилює, як розпочати навчальний рік, яку форму навчання обрати, як удосконалити дистанційне навчання, як впроваджувати Державний стандарт базової середньої освіти, як оцінювати учнів та безліч інших питань.

16:59 22.08.2022

Благодійна акція «Смілива гривня»

Національний банк України ініціював проведення благодійної акції «Смілива гривня». Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України.

09:25 19.08.2022

Вступ-2022: роз’яснення для вступників, які склали НМТ

ДП «Інфоресурс» надає роз’яснення вступникам, які склали НМТ, а також пояснює, чому у електронних кабінетах учасників не завжди відображаються їхні результати, хоча й результат вони бачили на екрані після складання НМТ.

08:51 02.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень