A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Екскурсія дітей до Київського палацу дітей та юнацтва

    Цікаву та захоплюючу подорож для учнів 7-8 класів двох міських ліцеїв організували працівники Київського Палацу дітей та юнацтва. Діти взяли участь у майстер-класах педагогів, занурились у дивовижний світ гуртків "Робототехніки" здійснили екскурс "Українська світлиця-народу скарбниця", відвідали гурток кераміки, поринули у таємничий світ екоквесту, отримали запрошення стати учасниками Всеукраїнської медіагри "Універсальний журналіст", а також запрошення на старт Міжнародного медіафестивалю "Прес-Весна на Дніпрових схилах". На згадку про цей день дітям залишить яскраві враження, гарний настрій та зроблені власноруч сувеніри. Для керівників, які супроводжували дітей провели презентацію піар комунікацій КПДЮ та розповіли про грантові можливості для освітніх організацій.

11:55 25.10.2023

Будь природі другом!

     Під таким гаслом пройшла екологічна акція у Городнянському ліцеї № 2. Випусники ліцею висадили туї та кущі для естетичного озеленення території школи.

09:34 12.10.2023

Шановні колеги, сьогодні Ваше свято.

     Кожен педагог-позашкільник  - це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до Вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно. Щира подяка Вам за любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, творчість, креативність та професіоналізм. 

10:01 25.09.2023

Про безпеку в інтернеті

В умовах повномасштабного вторгнення рф питання безпеки в інтернеті є особливо актуальним, адже ворог атакує на усіх фронтах, зокрема – на інформаційному.

14:58 11.09.2023

В Україні можливий спалах кору – головний санітарний лікар

    “Україна реєструвала останній спалах кору у 2017-2018 рр, коли сумарно захворіло більше 100 тис дітей, і, на жаль, була першою в списку тих країн, де було зареєстровано найбільшу кількість випадків кору серед дитячого населення. Кір має певну циклічність: зазвичай спалахи повторюються через кожні 4-5 років, тому в Україні вже накопичився певний прошарок неімунізованих дітей, які пропустили перше чи друге щеплення і, відповідно, зараз мають ризик захворіти на кір, особливо в умовах фізичного проведення навчання та інтенсивного спілкування, що відбувається в шкільному середовищі”, – зазначив під час брифінгу заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. За його словами, аби уникнути нового спалаху хвороби було прийнято рішення з проведення так званої наздоганяючої кампанії з імунізації проти кору. Для цього було верифіковано кількість дітей, що пропустили в цілому щеплення проти кору або не отримали його в повному обсязі. Згідно результатів підрахунків було визначено, що щеплення в рамках кампанії мають отримати щонайменше 260 тисяч дітей. “Станом на сьогодні трішки більше ніж 73 тисячі дітей вже отримали щеплення”, – поінформував головний санітарний лікар. Він також нагадав, що для вакцинації проти кору, паротиту та краснухи в Україні наразі використовується сучасна вакцина компанії Мерк, прекваліфікована ВООЗ. Найвищі темпи охоплення щепленнями в рамках кампанії демонструють Херсонська область та м. Київ, найнижчі – Чернігівська, Вінницька, Одеська області.

14:57 11.09.2023

Нові підходи до організації інклюзивного навчання

     Напередодні нового навчального року 28, 30 та 31 серпня фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради були проведені навчально-тренувальні заняття для педагогів інклюзивних класів закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ. Учасники ознайомились з нововведеннями щодо організації інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами в ЗЗСО та мали змогу попрактикуватись у створенні Індивідуальної програми розвитку на основі висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку, виданого інклюзивно-ресурсним центром.

15:19 01.09.2023

1 вересня - День знань

      День знань - символ чистоти та доброти, мрій та сподівань, зустрічей та обіймів. Це початок нового навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками й зануритися в бездонний океан науки.

08:38 01.09.2023

Канікули у дітей розпочалися весело і позитивно

Літо – пора відпочинку і веселих розваг, яскравих вражень і гарного настрою. У Центрі дитячої та юнацької творчості початок літа ознаменувався щорічними заходами до Дня захисту дітей: майстер-класами, фейс артом та виступами вихованців вокального та танцювального гуртків.

09:54 13.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень