A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

ПРОБНЕ ЗНО: СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ

З 5 січня до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих узяти участь у пробному ЗНО.

08:12 06.01.2022

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів»

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів», спланований, організований та проведений фахівцями ЦПРПП Городнянської міської ради, зібрав педагогів навколо красуні-ялинки в передноворічний час.

08:39 28.12.2021

ЯКА ВАРТІСТЬ ПРОБНОГО ЗНО?

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного ЗНО. Вона різниться за регіонами й коливається в межах від 213 грн до 309 грн. Такий розкид пов’язаний з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо.

08:57 22.12.2021

Відкрита Першість з волейболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти

18 грудня 2021 року на базі Городнянського ліцею №2 відновились змагання відкритої Першості з волейболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти. За перемогу боролись 8 команд Городнянської та Тупичівської ТГ.

09:36 20.12.2021

Акція "Мій подарунок - твій подарунок"

     Заклади освіти Городнянської територіальної громади долучилися до профілактичної акції "Мій подарунок - твій подарунок" задля привітання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей,які опинилися у складних життєвих обставинах. Акція проводилась у формі виготовлення власноруч будь-яких подарунків. Свої роботи заклади освіти передали працівникам ювенальної превенції для привітання дітей вищезазначених категорій.

11:52 17.12.2021

Конкурс статей «Вікіпедія для школи»

Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих.

16:10 02.12.2021

Супервізія для педагогів НУШ Городнянського ліцею №1 та Городнянського ліцею №2

З метою коригування освітнього процесу відповідно до завдань Нової української школи, надання допомоги в подоланні професійних труднощів вчителів початкових класів 01 грудня 2021 року відбувся перший день супервізії для педагогів НУШ Городнянського ліцею №1 та Городнянського ліцею №2.

15:55 02.12.2021

Облаштовано новий кабінет для корекційних занять в Інклюзивно-ресурсному центрі

    Відкрилися двері нового кабінету корекційних занять КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Городнянської міської ради. Приміщення обладнане на першому поверсі Городнянського ліцею №1 з метою забезпечення безперешкодного доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами. Ремонт зроблено силами фахівців установи, робітників господарчих груп ліцею №1 та відділу освіти за підтримки міського голови Богдана А.І., начальника відділу освіти Смоляра Г.Л., депутатів міської ради. Ми дуже вдячні усім причетним до цієї події, і радіємо, що наші дітки мають можливість отримувати доступні якісні послуги в ІРЦ, а фахівці - простір для ефективної діяльності.

11:12 25.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень