A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Засідання круглого столу вчителів-логопедів громади: «Корекційна робота: пошуки, знахідки»

     21 квітня 2023 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбулось засідання круглого столу вчителів-логопедів громади: «Корекційна робота: пошуки, знахідки».

16:05 21.04.2023

Великдень у ЦДЮТ

До найдавнішого християнського свята Великодня, яке є одним із найважливіших свят зі своїми традиціями та звичаями, педагогами Центру дитячої та юнацької творчості проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів:

16:27 17.04.2023

Чергова перемога секції боксу Городнянського ДЮСШ

     З 2 по 9 квітня в Хмельницькому проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорок. Шарудило Дар'я вихованка секції боксу Городнянської дитячо-юнацької спортивної школи виборола бронзову медаль. Вітаємо Дар'ю та тренера Максима Добродєєва з гарним виступом та виконанням нормативу " Кандидат у майстри спорту".

14:23 10.04.2023

Щорічний національний конкурс "Благодійна Україна 2022"

Нацсоцслужбою в межах компетенції опрацьовано лист Всеукраїнської благодійної організації „Асоціація Благодійників України” від 09.03.2023 № 14 щодо сприяння в проведенні щорічного Національного конкурсу „Благодійна Україна-2022” під гаслом „Благодійність на захисті України” (далі – Конкурс), засновником та організатором якого є зазначена організація. Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва. Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість різнопланових реалізованих доброчинних проектів.

15:33 03.04.2023

Сьогодні Городня зустрічала делегацію представників благодійного фонду SAVED, у складі якої були Ганна Новосад (колишній міністр освіти і науки України), Анна Пуцова, Олексій Оржель (колишній міністр енергетики та захисту довкілля України) та наш зе

Молоді люди нині займаються благодійною діяльністю, допомагаючи через фонд тим громадам, які постраждали в результаті російської військової агресії, відновити свою інфраструктуру.  Одним зі своїх завдань вони бачать забезпечення дітям Чернігівщини доступу до освіти.

13:00 26.12.2022

Ноутбуки для безпечного навчання

     44  ноутбуки отримали заклади освіти Городнянської громади за сприяння Фундації Олени Зеленської для забезпечення якісного освітнього процесу.  Це значно покриє потреби шкіл під час проведення дистанційного навчання.

13:44 21.11.2022

Отримано 2 автоклави та 2 машини протирально-різальні

За фінансової підтримки компанії Corteva Agriscience та ініціативи  всеукраїнської компанії “Сади Перемоги” від проєкту SURGe відділ освіти Городнянської міської ради отримав  значну допомогу в придбанні 2 автоклавів А24 electro(універсальні) та 2 машини протирально-різальні  на суму 100000,00 грн. Це обладнання призначене для переробки та  консервації  овочів, фруктів, м’яса та інших продуктів.

14:44 18.10.2022

3 тис. доларів від ЮНІСЕФ для опорних закладів

     Городнянський ліцей № 1 та Городнянський ліцей № 2 отримали по 3 тисячі доларів від ЮНІСЕФ на реалізацію спільного з Міжнародним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй  (ЮНІСЕФ) проєкту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти.

12:49 07.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень