A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Реєстрація на ДПА/ЗНО-2019

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 25 березня 2019 року та здійснюватиметься за допомогою сервісу «Реєстрація 2019», розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освітиhttp://testportal.gov.ua або Київського регіонального центру оцінювання якості освіти http://kievtest.org.ua Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися за консультацією і технічною допомогою до закладу освіти,  у якому навчаються, чи до одного з пунктів реєстрації,  перелік яких розміщено на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

12:04 05.02.2019

Візит до закладів освіти Городнянської об’єднаної територіальної громади

01 лютого 2019 року в ході робочого візиту Олександр Мисник, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, відвідали заклади освіти Городнянської об’єднаної територіальної громади.

16:34 04.02.2019

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

21 січня 2019 року на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

12:09 25.01.2019

Забезпечуємо наступність у роботі двох ланок освіти: дошкільної і початкової

Жодна, навіть найсучасніша педагогічна система не може бути певною мірою ефективною, якщо нема тісного зв’язку. Дитячий садок і школа є ланками єдиної системи освіти і виховання. Тому все те, що чекає дитину в школі, має бути продовженням того, чим вона займалася, що опанувала раніше. Все це можливо лише за дотримання принципу наступності між дошкільною та початковою освітою. Упродовж багатьох років педагогічні колективи Городнянського ясел-садка №4 та Городнянської ЗОШ  I-III ст. №2 працюють у тісній співдружності.

11:58 25.01.2019

Подаруй дитині майбутнє!

Вже кілька років в Україні набирає потужних обертів освітня реформа, невід’ємною частиною якої є інклюзивна складова. І обраний нашою державою напрям на створення гідних умов для навчання дітей з особливими освітніми потребами є роком до впровадження європейських принципів та стандартів життя. Дуже важливо пам’ятати, що, захищаючи право дітей на якісну освіту та здобуття професії, ми виконуємо положення Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю та Саламанської декларації. За останні роки Україна зробила потужний крок уперед в питанні розвитку інклюзивного навчання.

12:26 16.01.2019

Семінар-практикум з декоративно-ужиткового мистецтва

10 січня 2019 року на базі Городнянської станції юних техніків відбувся семінар-практикум з декоративно-ужиткового мистецтва  для вчителів початкових класів, вихователів груп продовженого дня  та вчителів образотворчого мистецтва з проблеми «Формування національної свідомості учнів шляхом залучення їх до джерел народної творчості».    Н.В.Пилипенко, методист  Городнянської станції юних техніків, виступила з питанням «Духовні багатства українського народу».

16:30 11.01.2019

Інтелектуальні змагання в Городнянській ОТГ

Завершився  ІІ  етап  Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. Всього в ньому брали участь 380 здобувачів освіти п’яти закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ, двох освітніх установ Тупичівської ОТГ та КЗ Городнянський ліцей. Не дивлячись на дуже важкі завдання, які щороку стають все складнішими, непосильними, бо ж більша частина із них виходить далеко за межі навчальних програм, деякі здобувачі освіти брали участь в олімпіадах із двох навчальних предметів в один день й виходили переможцями.

11:25 09.01.2019

Шановні освітяни!

               Щиро вітаю Вас із найсвітлішими і найрадіснішими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!             2018 рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог та досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

11:47 29.12.2018

Методичне об'єднання вчителів іноземної мови

            У грудні на базі Городнянської ЗОШ I-III ст. № 2 було проведено методичне засідання вчителів іноземної мови. Члени методичного об’єднання відвідали показовий урок англійської мови в 6 класі, який провела вчитель Бойко Надія Павлівна. Урок на тему «Apperance of the family members» з використанням програми Activinspire, інтерактивних технологій та методу проектів, був цікавим, змістовним. Позакласний захід, а саме флешмоб «We love Ukraine», розчулив кожного присутнього, бо стосувався долі нашої рідної України, віри в щасливе майбутнє. Інсценування казки «Cinderella» англійською мовою перенесло всіх у світ дитинства, мрій, сподівань.           Було відвідано показовий  урок-презентацію в 9 класі на тему «The Internet. Advantages & Disadvantages», який провела вчитель Коваленко Лілія Григорівна. Урок проведено на належному методичному рівні. Підібрані форми, методи, прийоми сприяли гарному засвоєнню учнями навчального матеріалу.    

08:46 27.12.2018

Спільне виїзне засідання методичного об’єднання педагогів закладів дошкільної освіти

                18 грудня 2018 року відбулося спільне виїзне засідання методичного об’єднання педагогів ЗДО на базі одногрупового дошкільного навчального закладу Хоробицької ЗОШ І-ІІІ ст. з проблеми «Національно-патріотичне виховання дітей різновікової групи як основа формування моральних цінностей громадянина держави».          До уваги присутніх вихователь різновікової групи Колота Наталія Костянтинівна та маленькі дошкільнята спільно з першокласниками представили святкове дійство «Святий Миколай до нас завітай». Після чого відбувся обмін досвідом з питання організації народознавчої роботи з батьками.

08:39 27.12.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень