A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Семінар-практикум на базі Городнянської СЮТ

     13 грудня  2018 року на базі Городнянської станції юних техніків було проведено семінар-практикум для вчителів початкових  класів, вихователів груп продовженого дня, вчителів,які викладають образотворче мистецтво, за темою «Свято наближається» (виготовлення новорічних сувенірів). Як виготовляти новорічні іграшки та листівки навчали присутніх Л.С.Шулдик, керівник гуртків початкового технічного моделювання, та І.О.Кузнєцова, керівник гуртків паперопластики.

13:03 19.12.2018

Засідання методичного об'єднання

      12 грудня 2018 року на базі Городнянської  ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 2-их та 3-іх класів. Показовий  екологічний проект «Збережи ялинку» захищали учні 2-Б класу  (вчитель Кашпур І.Л.). Другокласники  добре підготувалися до захисту  проекту. Клас був поділений на п'ять груп, а саме: перша група – «Дослідники», друга – «Народознавці», третя – «Літератори», четверта – «Екологи», п'ята – «Дизайнери».  Школярі підібрали цікавий змістовний матеріал, разом із батьками виготовили ялинки із різних матеріалів, у горщики посадили насіння ялинок,  виготовили листівку-звернення до жителів нашого міста із закликом «Бережіть, не рубайте ялинки !».

12:43 19.12.2018

Свято «Перші 100 днів у школі»

12 грудня 2018 року  в 1-В класі Городнянської  ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося свято «Перші 100 днів у школі». Підготувала його вчитель вищої категорії, вчитель початкових класів Брезгун Олена Михайлівна разом з батьками та п?ятикласниками.     На гостину завітали Мудра Сова та Зайченятко, які привітали першокласників зі святом. Юні школярики розповіли про свої здобутки за сто днів, згадали про» смішні»  випадки під час навчання, виконали пісні про математику та про цікавий дивовижний світ, станцювали флешмоб.

16:57 18.12.2018

Відбулося спільне засідання психолого-педагогічної студії практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти

13 грудня 2018 року на базі Городнянської гімназії відбулося спільне засідання психолого-педагогічної студії практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти під керівництвом Панасевич С.В., методиста з психологічної служби  Городнянського РМК з проблеми «Організація профілактичної та корекційної роботи з дітьми девіантної поведінки». Тренінгове заняття з теми «Ми за здоровий спосіб життя!» для здобувачів освіти  9-х,  10-х  класів провела соціальний педагог Городнянської гімназії Мартинюк І.О. Заняття пройшло на належному методичному рівні, з використанням ІКТ.

08:37 18.12.2018

Семінар-практикум для вихователів ЗДО

13 грудня 2018 року на базі Городнянського ясла-садка №4 відбулось засідання семінару-практикуму для вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування економічної компетентності у дітей дошкільного віку». У ході семінару присутні мали змогу поглибити свої знання щодо використання сучасних методів навчання, відпрацювати та закріпити уміння і навички для успішного розв’язання завдань економічного виховання дошкільників.

16:42 17.12.2018

Засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії

07 грудня 2018 року на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії закладів загальної середнеьої освіти Городнянської та Тупичівської ОТГ з проблеми «Формування професійної компетентності, технологічної та методичної підготовленості вчителів фізики та астрономії для забезпечення оптимального рівня розвитку і саморозвитку особистості учня». Показовий урок у 9 класі з теми «Звукові хвилі. Інфразвук та ультразвук» провела вчитель фізики І кваліфікаційної категорії Семеняко Олена Миколаївна. Урок насичений цікавим додатковим матеріалом, демонстраціями, дослідами, використанням відеофрагментів на різних етапах уроку.

15:57 17.12.2018

Засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки

06 грудня 2018 року на базі Городнянської гімназії відбулося засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки закладів загальної середньої освіти Городнянської та Тупичівської ОТГ з проблеми «Компетентнісний підхід до навчання на уроках географії та економіки». Показовий урок у 7 класі з теми «Внутрішні води Південної Америки» провела старший учитель, вчитель географії Шумська Оксана Вікторівна. Вчителька використала на уроці сучасні форми, методи та прийоми. Урок дуже насичений. Учні здійснили цікаву, незабутню віртуальну подорож по материку Південна Америка, переглянувши відповідні відеофрагменти на різних етапах уроку. Здобувачі освіти були активними, показали картографічні знання, вміння порівнювати географічні об’єкти, вирішувати екологічні ситуації, доводити твердження.

14:20 17.12.2018

Перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу»

27 листопада 2018 року на базі Замглайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 проведено перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу». У конкурсі брали участь троє вчителів, які працюють у початкових класах з інклюзивним навчанням Коваль В.В. (Добрянська ЗОШ І-ІІІ ст.), Захарченко І.О. (Городнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2), Заровна Н.І. (Ріпкинська гімназія), Волобуєва Т.А. (Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2).

14:18 06.12.2018

Перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Захист Вітчизни»

21 листопада 2018 року на базі Городнянської гімназії проведено перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Захист Вітчизни». У конкурсі взяли участь троє конкурсантів: Хомазюк Ярослав Вікторович (Городнянська гімназія), Кравцов Михайло Михайлович (Городнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2), Кравець Віктор Іванович (Сновська гімназія).

14:15 06.12.2018

Перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінаціях «Географія» та «Основи здоров”я»

15 листопада в місті Сновськ пройшов перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Географія» та «Основи здоров”я». Серед членів фахового журі даного конкурсу були завідувач методичного кабінету відділу освіти Городнянської міської ради Цимбаліст Тетяна Сергіївна, учитель географії Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Дудко Валентина Михайлівна та учитель основ здоров”я Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Швильова Олена Євгеніївна.

14:12 06.12.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень