A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Корекційні педагоги до співпраці готові

04 та 05 січня 2021 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбувся семінар-тренінг «Обстеження мовленнєвого розвитку дитини з особливими освітніми потребами» для вчителів-логопедів  та засідання круглого столу «Особливості проведення психологічної діагностики та складання характеристики дитини з особливими освітніми потребами. Презентація методик психологічної діагностики дітей в умовах Інклюзивно-ресурсного центру» для практичних психологів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

16:59 05.01.2021

Пробне ЗНО

Що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, над чим мені потрібно ще попрацювати… На ці та інші запитання щороку випускники закладів освіти задовго до ЗНО можуть отримати відповідь під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

09:05 31.12.2020

Анкетування педагогічних працівників

            Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Городнянської міської ради створила анкетування, яке потрібно пройти за посиланням у Google таблицях, для педагогічних працівників  із метою розроблення індивідуальних карток та формування індивідуальної траєкторії професійного зростання педагогів закладів освіти. Аналізуючи дані анкетування, більшість педагогічних працівників хвилюють такі питання: сучасні технології в освітньому процесі, робота з інформаційними технологіями під час дистанційного навчання, впровадження елементів STEAM-освіти, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, профілактика булінгу в освітньому середовищі. Тому на онлайн-зустрічах професійних спільнот було вирішено спланувати наступні засідання, враховуючи побажання педагогічних працівників.

15:52 17.12.2020

СЕРТИФІКАЦІЯ-2020: ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

Розміщенням інформації про успішне проходження сертифікації в кабінетах учасників завершився другий рік пілотування сертифікації вчителів початкових класів.

15:46 11.12.2020

Першокласники закладів загальної середньої освіти громади отримали ігрові набори LEGO Six Bricks

Третій рік поспіль на підставі Меморандуму про взаєморозуміння між The LEGO Foundation та Міністерством освіти і науки України заклади загальної середньої освіти країни забезпечуються ігровими наборами LEGO Six Bricks.

15:38 11.12.2020

Заходи з вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

         Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

10:47 27.11.2020

Проведено онлайн навчання робітників відділу освіти

Комунальним підприємством "Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат" Чернігівської обласної ради було провдено онлайн навчання робітників відділу освіти Городнянської міської ради, які виконують роботи з видалення трави, кущів, дерев бензопилами та тримерами. 

14:43 24.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень