A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Методичне об’єднання вихователів ЗДО

22 листопада 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №1 міста Городні відбулось перше засідання методичного об’єднання вихователів ЗДО району з проблеми «Комплексний підхід до формування пізнавальної активності як чинник соціалізації дітей дошкільного віку», на якому було детально розглянуто питання «Формування логіко-математичної та сенсорно-пізнавальної компетенції дітей дошкільного віку засобами інновацій». У ході засідання присутні мали змогу актуалізувати свої знання щодо програмових вимог Базового компоненту дошкільної освіти з освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», поновити та поповнити банк даних інноваційних педагогічних технологій, що сприяють розумовому розвитку дітей дошкільного віку. Зокрема ознайомились із авторськими розвиваючими іграми В.В. Воскобовича та його «Казковими лабіринтами гри».

08:51 26.11.2018

Засідання методичного об?єднання шкільних бібліотекарів

01 листопада 2018 року було проведено засідання методичного об?єднання  шкільних бібліотекарів на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Із аналізом щодо забезпечення підручниками учнів 1-их, 5-их, 10-их класів закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ  (станом на 01.11.2018р.) виступила Хуторна Н.В., методист методичного кабінету.

12:06 07.11.2018

Засідання методичного об'єднання вчителів

   Вже два місяці у закладах загальної середньої освіти Городнянської ОТГ навчалися учні 1-их класів Нової української школи. За парти сіли 189 першокласників. 01 листопада 2018 року відбулося засідання  методичного об ?єднання  вчителів 1-их класів на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.  Засідання проводилося згідно плану.

10:59 07.11.2018

Семінар- практикум для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня

30 жовтня 2018 року на базі станції юних техніків проведено семінар- практикум для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня з проблеми «Формування національно-патріотичної свідомості молодших школярів засобами ручної праці». Пилипенко Н.В.,  методист СЮТ, у своєму виступі підвела підсумки про участь Городнянської станції юних техніків у виставках з початкового технічного моделювання та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

16:51 02.11.2018

Семінар-тренінг для директорів закладів дошкільної та позашкільної освіти

30 жовтня у медіатеці Городнянської гімназії відбувся семінар-тренінг для директорів дошкільної та позашкільної освіти з питання «Стратегічне планування закладу освіти». Учасники обговорили проблемні питання перспективного планування та практично відпрацювали у групах визначені завдання. Директорам надано методичні рекомендації «Освітня програма закладу дошкільної освіти: вимоги та методика розроблення», підготовлені методичним кабінетом відділу освіти Городнянської міської ради.

16:18 01.11.2018

Наступність дошкільної та початкової освіти

29 жовтня на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар для педагогічних працівників міських закладів дошкільної освіти та початкової ланки школи з питання «Забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти». У ході робочої зустрічі учасники ознайомились із системою роботи школи (Денисенко Ю.В., заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №2) та організацією освітнього процесу у закладі дошкільної освіти (Клименок Т.В., вихователь-методист Городнянського ясла-садка №4).

16:01 01.11.2018

Семінар-тренінг для директорів ЗЗСО

25 жовтня на базі Городнянської гімназії відбувся семінар-тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти з питання «Стратегічне планування закладу освіти». Перша частина методичного заходу пройшла у форматі відкритої конференції. Потім модератор тренінгу Мироненко Г.М., голова РО профспілки працівників освіти, організував практичне відпрацювання завдань у групах.

15:43 01.11.2018

Підручник «Інформатика» - більше практики, мінімум теорії

Цього року видавництво «Ранок» підготувало два підручники «Інформатика» для учнів 5 класу. Два творчих авторських колективи підготувало два різних за своєю концепцією підручники, які можуть задовольнити вимоги різних вчителів, бути використані для учнів різного рівня підготовки. Обидва підручники отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН № 1085 від 11.10.2018) і зараз беруть участь у конкурсному відборі підручників на цей навчальний рік.

11:23 30.10.2018

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень