A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Про участь вихованців Городнянської станції юних техніків у обласному етапі Всеукраїнських відкритих заходів учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі)

22 лютого 2019 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі).

09:33 26.02.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів математики

19 лютого 2019 року в приміщенні Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів математики. Показові уроки провели: старший учитель, вчитель вищої кваліфікаційної категорії Шарудило Олександра Михайлівна з теми «Порівняння десяткових дробів (математика, 5-А клас) та вчитель математики вищої кваліфікаційної категорії Крикун Ірина Михайлівна з теми «Розв’язування задач за теоремою Піфагора» (геометрія, 8-В клас). Вчителі використали мультимедійні презентації до своїх уроків.  Вдало підібрані методи навчання, форми та прийоми роботи дали змогу педагогам зробити уроки насиченими, пов’язаними з життям, сприяли гарному засвоєнню навчального матеріалу здобувачами освіти, які були досить активними на уроках. Обидва уроки пройшли на високому методичному рівні, досягли своєї мети. Олександра Михайлівна та Ірина Михайлівна, як вчителі, які атестуються, презентували колегам свої здобутки та досягнення за міжатестаційний період, а також ділились досвідом роботи з методичних проблем. Ірина Михайлівна розкрила проблему «Ігрові ситуації на уроках математики як спосіб активізації піднавальної діяльності здобувачів освіти», охарактеризувала значення використання дидактичних ігор в освітньому процесі, суть яких полягає в розв’язуванні пізнавальних завдань, сформульованих в цікавій, привабливій і популярній формі, що дає змогу вчителю добитися розуміння математичних понять і, отже, зацікавити учнів предметом.

13:58 22.02.2019

Відкрита Першість закладів освіти з легкоатлетичного триборства

16 лютого 2019 року на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулася традиційна відкрита Першість закладів освіти з легкоатлетичного триборства, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У програму змагань входили: стрибки у довжину з місця, човниковий біг, стрибки через скакалку. Відповідно до Положення про проведення змагань учасники мали  право змагатися в трьох видах спорту.

08:53 21.02.2019

Вшанування пам’яті Богуна

17 лютого делегація у складі козаків Городнянського Свято-Миколаївського козацького полку та представників закладів освіти Городнянсьої ОТГ відвідала Новгород-Сіверщину з метою вшанування пам’яті славетного Лицаря козацької доби, талановитого полководця, непересічної людини Івана Богуна, який 355 років тому трагічно загинув поблизу села Комань Новгород-Сіверського району. Біля могили національного героя відбувся мітинг-реквієм, на який зібралися представники місцевої влади, громадських організацій, делегації з Чернігівської, Сумської, Київської областей, здобувачі освіти Дігтярівського НВК та жителі села Комань.

10:49 20.02.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів географії

12 лютого на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки.Члени методичного об’єднання відвідали показовий  урок-мультимедійну презентацію у 8 - В класі з теми «Озера України, їх типи, водосховища та канали», який на високому методичному рівні провела Валентина Михайлівна Дудко, старший учитель Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Вдало підібрані методи навчання (інтерактивні, проблемні, практичні, інформаційно-комп’ютерних технологій, наочні), прийоми та форми роботи (бесіда, віртуальна розповідь, картографічний практикум, есе, релакс - озвучення) дали змогу вчителю зробити урок насиченим, змістовним, цікавим та сприяли гарному засвоєнню здобувачами освіти навчального матеріалу.

14:44 13.02.2019

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

          5 лютого 2019 року світова спільнота відзначала День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Заклади загальної середньої освіти Городнянської міської ради долучилися до Дня безпечного Інтернету,  приєдналися до всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг. Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» серед учнів 7-11 класів.

16:45 06.02.2019

Засідання семінару-практикуму вихователів ЗДО «По роботі честь, по заслузі - слава»

31 січня на базі Городнянського ясла-садка №4 відбулось засідання семінару-практикуму вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування професійної компетентності педагогів щодо економічного виховання дошкільнят». До уваги присутніх вихователем І категорії Стаценко Тетяною Володимирівною було представлено заняття-розвагу  «Багато професій у нашій країні» за участю дітей середньої групи №3 «Віночок», у ході якого вихованці показали свої знання різних професій, розповіли як славиться Україна своїми майстрами – умільцями, виявили справжній артистизм, перевтілюючись у відповідний професійний образ.

12:33 06.02.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

31 січня на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури. Члени методичного об’єднання відвідали показовий урок зарубіжної літератури в 9-Б класі. Урок провела Галина Іванівна Слюнкова, учитель-методист Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Урок узагальнення вивченого матеріалу проведено на високому методичному рівні. Тема «… любить та жити, а для чого?» (образ «зайвої людини» у творах зарубіжної літератури) була розкрита шляхом порівняльного аналізу таких літературних героїв, як Чайльд Гарольд (Дж. Байрон «Паломництво Чайльд Гарольда»), Євгеній Онєгін (О.С. Пушкін «Євгеній Онєгін»), Григорій  Печорін (М. Лермонтов «Герой нашого часу»).

12:29 06.02.2019

Реєстрація на ДПА/ЗНО-2019

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 25 березня 2019 року та здійснюватиметься за допомогою сервісу «Реєстрація 2019», розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освітиhttp://testportal.gov.ua або Київського регіонального центру оцінювання якості освіти http://kievtest.org.ua Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися за консультацією і технічною допомогою до закладу освіти,  у якому навчаються, чи до одного з пунктів реєстрації,  перелік яких розміщено на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

12:04 05.02.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень