A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів»

Дата: 28.12.2021 08:39
Кількість переглядів: 76

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів», спланований, організований та проведений фахівцями ЦПРПП Городнянської міської ради, зібрав педагогів навколо красуні-ялинки в передноворічний час.

Участь узяли команди таких ліцеїв: Городнянського №1, Городнянського №2, Бутівського, Смичинського, Хоробицького.

Творчі педагоги гарно презентували себе, а потім із задоволенням виконували різноманітні, цікаві завдання: танцювали, співали, займалися аеробікою, розгадували ребуси, впізнавали казкового героя, виконували тестові завдання в google-формах, писали листи, виготовляли вітальні листівки та STEM-вироби, уявляли себе справжніми акторами та фотомоделями.

Несподіванкою стали результати: І місце здобули команди Бутівського та Хоробицького ліцеїв, ІІ місце виборола команда Городнянського ліцею №1, ІІІ місце – Городнянського ліцею №2 та Смичинського ліцею. Вітаємо переможців!

Хочемо подякувати за допомогу в проведенні квесту відділу освіти за підтримку та участь; Центру дитячої та юнацької творчості за новорічну атмосферу та співпрацю; Смоляру Г.Л., начальнику відділу освіти, за матеріальне забезпечення заходу; Якубу І.М., депутату Чернігівської обласної ради, за подарунки командам-переможцям.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень