A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів природничого циклу

Дата: 03.03.2020 16:40
Кількість переглядів: 105

     27 лютого відбулося  засідання методичного об’єднання  вчителів  природничого циклу (хімії, біології, екології, географії) закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ на базі Смичинського ліцею.

     Показовий урок з географії у 8 класі з теми «Зона степу України» провела вчитель географії  вищої  кваліфікаційної  категорії  Грибовська Н.В. Вчителі подивилися сучасний урок  з використанням ІКТ, інтерактивних форм та методів навчання: робота в парах, самостійна робота учнів з підручниками, географічними атласами, географічний диктант, перегляд відеофрагменту, презентації та повідомлення  учнів, діаграма  Вена.  Доброзичлива  атмосфера уроку та використані форми роботи дали змогу реалізувати учням предметні компетенції на практиці. Учні були досить активними, працювали протягом всього уроку.

     Наталія Василівна запропонувала увазі вчителів презентацію свого портфоліо.

В.М.Дудко, старший вчитель, вчитель географії Городнянського ліцею № 2 виступила з питання «Викладання географії в 11 класі за новою навчальною програмою та підручниками».

   Досвідом роботи з колегами з питання «Робота з обдарованою учнівською молоддю» (олімпіади, науково-дослідницькі екологічні проєкти, МАН) ділилися вчителі: Надточій Н.І., Дудко В.М. (Городнянський ліцей № 2), Шумська О.В. (Городнянський ліцей № 1).

  О.О.Сорока, методист відділу освіти Городнянської міської ради, проаналізувала результативність участі команд учасників в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із  біології, екології, хімії та географії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень