A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання професійних спільнот

Дата: 04.03.2021 16:04
Кількість переглядів: 105

    04 березня 2021 року відбулося ІІ онлайн-засідання професійної спільноти асистентів-вчителів, асистентів вихователів закладів освіти Городнянської міської ради, в ході якого було висвітлено питання  «Партнерська взаємодія з батьками як членами команди супроводу інклюзивного закладу» та «Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів».

        Під час презентації спеціаліст ЦПРПП Потапенко Д.Ш. ознайомила педагогів із діяльністю команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами у закладі освіти та наголосила про тісну співпрацю фахівців з батьками.

      В ході виступу директор КУ «ІРЦ» Городнянської міської ради Могилевець Н.Л. презентувала установу та розкрила аспекти її діяльності щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень