A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Тренінгове заняття для вчителів

Дата: 10.01.2020 15:55
Кількість переглядів: 141

            09 січня 2020 року на базі Городнянського ліцею №2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів 1 та 2 класів закладів загальної середньої  освіти Городнянської та Тупичівської ОТГ.

     Засідання проходило у формі тренінгу за темою «Проєктна технологія навчання в початковій школі». Сьогодні в Новій українській школі відбувається відродження проєктної технології, бо вона є основною технологією формування ключових компетентностей учнів. Цінність цієї технології полягає в тому, що вона орієнтує школярів на створення певного матеріального або інтелектуального продукту, а не на просте вивчення певної теми. На шляху до досягнення мети учні мають  актуалізувати або здобути  нові необхідні знання, виконувати індивідуально чи в групах пізнавальну, дослідницьку, конструкторську та іншу роботу.

   Заняття  розпочалося з ранкової зустрічі, яка створила  позитивну атмосферу  і активізувала педагогів. Провела її Немилостива О.П.,керівник методичного об’єднання.  Присутні пригадали типи проєктів , етапи створення. А потім, розподілившись на чотири групи, розробляли проєкти з народознавчої, здоров’язбережувальної, патріотичної та екологічної проблеми. Захисти проєктів  були цікавими, змістовними, продуманими, демонструвалися створені продукти, дотримувалося правило 5 «П». 

  Під час проведення рефлексії виявлено, що така форма заняття сподобалася    вчителям: цікаво було спілкуватися з колегами у групах, бути активними створювачами проєкту, запозичувати досвід інших і ділитися своїм.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень