A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Методичне обєднання вчителів інформатики

Дата: 26.02.2020 14:46
Кількість переглядів: 128

   25 лютого відбулося заняття методичного об’єднання вчителів інформатики з проблеми «Формування інтелектуальних умінь здобувачів освіти на уроках інформатики» на базі Городнянського ліцею № 1.

       Модель уроку у 8 класі з теми «Величини (змінні і константи) та їх властивості», презентував  Зеленський А.М., молодий вчитель інформатики Смичинського ліцею. В ході презентації  була показана рольова  гра  «Програмісти». Учні класу поділені на дві групи – «Дизайнери» і «Кодери», кожна з яких виконувала практичне завдання. Очікуваним резельтатом презентованого уроку була надія і радість в дитячих очах.

    В дружній обстановці відбувся обмін досвідом роботи з теми методичного обєднання. Цікавою була презентація з досвіду роботи Андрія Миколайовича -    «Розвиток пізнавальних інтересів здобувачів освіти засобами наочності на уроках інформатики».

     Члени методичного об’єднання переглянули змістовну презентацію Позняка Р.Ю., керівника МО, старшого вчителя,  вчителя  інфоматики Городнянського ліцею № 1 з проблеми  «Впровадження  інноваційних технологій для стимулювання розвитку  інтелектуального і творчого  потенціалу учнів, їх життєвих компетентностей у процесі вивчення інформатики».

      Захоплюючим був виступ старшого вчителя, вчителя інформатики Городнянського ліцею № 2 Чугай Н.В.-  «Робота з обдарованою учнівською молоддю з інформатики».  Наталія Валеріївна, як досвідчений педагог, показала результат своїх вихованців на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад: 1місце, диплом І ступеня (Бучин Даніїл, 9 клас) та 5 місце, диплом ІІІ ступеня (Серегова Катерина, 10 клас) – з інформаційних технологій, загальнокомандне місце - 1;  4 місце, диплом ІІ ступеня (Бучин Даніїл, 9 клас) - з інформатики, загальнокомандне місце – 10. Вчителька звернула увагу на навчання своїх вихованців в обласній Інтернет-школі «Юний програміст» та участь в  обласному турнірі «Супер кодер».

     Вчителі-предметники заслухали питання «Професійний розвиток педагога» (звіт про курсову підготовку при ЧОІППО імені К.Д. Ушинського): Зеленського А.М. (Смичинський ліцей), Швеця С.П. (Городнянський ліцей № 2), Єроніна О.В. (Бутівський ліцей) та Царенка С.В. (Мощенська ЗОШ І-ІІІ ст.).

     Сорока О.О., методист відділу освіти, звернула увагу вчителів інформатики на їх особисту участь та залучення здобувачів освіти до участі в різноманітних предметних конкурсах. Методист ознайомила членів МО із наказами МОНУ від 23.10.2019 р.       № 1332 «Деякі питання проведення в 2019-2020 н. р. ДПА осіб, які здобувають загальну середню освіту» та від 11.05.2019 р. № 635 «Деякі питання проведення в   2020 р. ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень