A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

Дата: 06.02.2019 12:29
Кількість переглядів: 95

31 січня на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури. Члени методичного об’єднання відвідали показовий урок зарубіжної літератури в 9-Б класі. Урок провела Галина Іванівна Слюнкова, учитель-методист Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Урок узагальнення вивченого матеріалу проведено на високому методичному рівні. Тема «… любить та жити, а для чого?» (образ «зайвої людини» у творах зарубіжної літератури) була розкрита шляхом порівняльного аналізу таких літературних героїв, як Чайльд Гарольд (Дж. Байрон «Паломництво Чайльд Гарольда»), Євгеній Онєгін (О.С. Пушкін «Євгеній Онєгін»), Григорій  Печорін (М. Лермонтов «Герой нашого часу»).

Учні висловлювали свої думки щодо сенсу життя, робили висноски, працювали з художніми текстами. Адже високе мистецтво слова допомогає пізнати великий і складний світ, себе в ньому, осмислювати людські стосунки й знаходити шлях до «царства» Іситини та Краси, вибудовувати храм Духовності.

Відповідно до плану роботи методичного об’єднання було проаналізовано результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, російської мови та літератури, мовно-літературних конкурсів, обговорено напрямки роботи з обдарованими учнями.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень