A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об'єднання вчителів 1-их класів закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 01.03.2019 12:22
Кількість переглядів: 94

27 лютого 2019 року на базі Городнянської ЗОШ  І- ІІІ ст. №2  відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 1-их  класів. 

      Було відвідано та обговорено показовий урок математики у 1-Б класі,  вчитель  Немилостива Олена Пилипівна.  Тема уроку «Узагальнення, систематизація знань учнів з теми «Письмове додавання і віднімання в межах 20». Додаткові завдання». На уроці вчителька формувала ключові компетентності, а саме:

  • уміння вчитися: виконувати розумові операції, практичні дії;
  • загальнокультурну компетентність: прищеплювати культуру міжособистісних відносин;
  •  інформаційно-комунікативну компетентність: уміння здобувати нові знання на основі наявних; уміння формувати власну точку зору;
  •  здоров?язбережувальну компетентність: уміння долати труднощі.

   А також формувала предметні компетентності: закріплювала вміння додавати і віднімати числа у межах 20; формувала вміння розв?язувати задачі  на різницеве порівняння; удосконалювала обчислювальні навички;

розвивала математичне мовлення; уміння працювати в групах, парах;

 створила умови для розвитку пізнавального інтересу.

     Олена Пилипівна виховувати в учнів почуття взаємодопомоги, працелюбність, дружні стосунки, любов до математики.

   Урок проведений у формі гри: урок-подорож на материк Антарктида. Використані інтерактивні форми: робота в групах, парах; нова технологія «математика з другом», рефлексія навчальної діяльності з використанням кубиків «Lego», леп бук «Антарктида». Вдало інтегрувалася  математична галузь з природничою, технологічної, мистецькою. Учні були активними, зібраними, організованими. Урок сучасний, проведений на високому методичному рівні. Всі присутні отримали задоволення від уроку.

    Наступним питанням засідання  було обмін думками: «Підручники, за якими працюю: мої «за» і «проти».  Члени методичного об?єднання  відверто висловилися про  позитивні та негативні сторони підручників.

    Хуторна Н.В., методист МК, ознайомила з листом ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського  від 18.02.19р. № 20/01-12/168  «Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору ЗЗСО проектів підручників для 2 класу».      



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень