A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Методичне об'єднання вчителів іноземної мови

Дата: 27.12.2018 08:46
Кількість переглядів: 94

            У грудні на базі Городнянської ЗОШ I-III ст. № 2 було проведено методичне засідання вчителів іноземної мови. Члени методичного обєднання відвідали показовий урок англійської мови в 6 класі, який провела вчитель Бойко Надія Павлівна. Урок на тему «Apperance of the family members» з використанням програми Activinspire, інтерактивних технологій та методу проектів, був цікавим, змістовним. Позакласний захід, а саме флешмоб «We love Ukraine», розчулив кожного присутнього, бо стосувався долі нашої рідної України, віри в щасливе майбутнє. Інсценування казки «Cinderella» англійською мовою перенесло всіх у світ дитинства, мрій, сподівань.

          Було відвідано показовий  урок-презентацію в 9 класі на тему «The Internet. Advantages & Disadvantages», який провела вчитель Коваленко Лілія Григорівна. Урок проведено на належному методичному рівні. Підібрані форми, методи, прийоми сприяли гарному засвоєнню учнями навчального матеріалу.    

         Відповідно  до плану роботи методичного об’єднання  було опрацьовано такі питання: підсумки проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та німецької мови; участь учителів іноземної мови у вебінарах-практикумах.

        Завершилось засідання презентацією методичних рекомендацій щодо роботи у літній мовній школі «Summer language school», які видала Бойко Надія Павлівна.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень