A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів математики

Дата: 14.03.2019 08:23
Кількість переглядів: 104

12 березня на базі Городнянської гімназії відбулося засідання методичного об’єднання вчителів математики. Показовий урок із алгебри провела вчитель математики вищої кваліфікаційної категорії Резніченко Наталя Вікторівна («Розв’язування квадратних рівнянь», 8 клас). Урок-мультимедійна презентація пройшов на високому методичному рівні.

Вдало підібрані методи навчання, прийоми та форми роботи, які протягом уроку змінювали один одного, дали змогу вчителю зробити урок насиченим, ефективним, цікавим, змістовним та сприяли гарному засвоєнню активними здобувачами освіти навчального матеріалу, викликали в них інтерес до предмета, розвивали творчі здібності учнів, математичне мислення, вміння працювати в групі, застосовувати знання про квадратні рівняння під час розв’язування вправ.

Наталя Вікторівна поділилась досвідом роботи з проблеми «Ігрові моменти на уроках математики», яка червоною ниткою пройшла через показовий урок.

Члени методичного об’єднання переглянули презентацію творчого звіту вчителя, який атестується – Резніченко Наталі Вікторівни, ознайомились із результативністю роботи вчителя за міжатестаційний період.

Крупеніч Ганна Михайлівна, вчитель математики Городнянської гімназії, виступила з питання «Викладання математики в 10 класі за новою навчальною програмою. Реалізація наскрізних змістових ліній в освітньому процесі». Вона звернула увагу на особливості викладання математики в 10 класі за новою навчальною програмою. Ганна Михайлівна розкрила шляхи реалізації компетентнісного підходу через компетентнісно зорієнтовані завдання як дієвого інструменту формування і перевірки рівня предметних, міжпредметних і ключових компетентностей, навела приклади різних видів навчальних завдань (математичні, компетентнісно зорієнтовані задачі, комплексні).

Кожем’яченко Сергій Олександрович, вчитель метаматики Бутівської ЗОШ І-ІІІ ст., зосередив увагу на підготовці учнів до ДПА та ЗНО, проведення пробного ЗНО з предмета.

Між вчителями математики закладів загальної середньої освіти продовжилося обговорення, спілкування.

 
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень