A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Шановні освітяни, учні, вчителі та батьки!

Дата: 01.09.2021 08:20
Кількість переглядів: 75

  Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися на життєвому шляху. Тож сьогодні, 1 вересня , сердечно вітаємо вас із початком нового навчального року!

   Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань тисячі маленьких школярів. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

   А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

   А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

   Бажаємо усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Ми переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам тепла й любові!


Зі святом вас!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень