A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Літній мовний табір - 2019

Дата: 20.06.2019 16:41
Кількість переглядів: 97

              Організація літнього мовного табору – це своєчасний проєкт, так як Україна зробила свій європейський вибір, і тому знання іноземних мов набуває пріоритетного значення. Мета літнього мовного табору – це   створення англомовного середовища та умов для заохочення дітей до вивчення іноземної мови.

              У 2018-2019 н.р. учні Городнянської ОТГ мали можливість вдосконалити свої англомовні знання, уміння та навички в 4-ьох мовних таборах, організованих на базі Городнянської гімназії («Merri kids»), Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 («Sunshine»), Бутівської ЗОШ І-ІІІ ст. («Lollipop»), Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст. («Happy Compers»).

   Працюючи над реалізацією завдань літнього мовного табору, вчителі англійської мови допомогали вихованцям підвищити рівень володіння англійською мовою, подолати мовний бар’єр, удосконалити мовні навички,  поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком. Усі форми роботи було направлено на розкриття талантів дітей та створення мотивації для      подальшого удосконалення мовленнєвої компетенції здобувачів освіти.

Основним завданням учителів англійської мови було показати дітям інший, відмінний від шкільного, стиль навчання, де наголос робиться на практичній частині і знаннях, які можна застосовувати пізніше і в інших сферах. Учителями англійської мови були заплановані різноманітні форми й методи роботи з дітьми, а саме: вікторини, проєкти, конкурси, лінгвістичні майстерні, рольові ігри, екскурсії. У мовному таборі діти мали можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень