A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Оздоровча кампанія дітей та підлітків

Дата: 31.05.2019 15:19
Кількість переглядів: 95

У Городнянській громаді з 27 травня по 13 червня триває оздоровча кампанія дітей та підлітків. На базі закладів освіти функціонує 7 пришкільних таборів з денним перебуванням, у яких відпочиває 647 дітей.

З метою змістовного відпочинку педагогами розроблена різноманітна цікава програма: національно-патріотичні заходи, спортивні змагання та естафети, квест-ігри, тематичні прогулянки, цікаві зустрічі, турніри та конкурси, пізнавальні екскурсії історичними місцями та у різні організації міста, туристсько-екскурсійні подорожі за межі району.

Значна увага приділяється не тільки оздоровленню та відпочинку школярів, а й національно-патріотичному, морально-етичному вихованню,  розвитку дитячої творчості, лідерських якостей, бережливого ставлення до природи, отриманню практичних навичок з основ безпеки життєдіяльності, загартуванню, формуванню навичок здорового способу життя.

У пришкільних таборах Городнянської гімназії, Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Бутівської, Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст. організовано роботу мовних літніх шкіл (профіль - англійська мова), якими охоплено 90 дітей. На базі дитячо-юнацької спортивної школи працює літня школа спортивно-туристичного напрямку для обдарованих та талановитих дітей (20 дітей).

Також вихованці пришкільних таборів збагачують свої знання, розвивають власні творчі вміння та фантазію під час роботи гуртків у закладах позашкільної освіти (СЮТ, ЦДЮТ).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень