A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

ОТРИМАНО ІГРОВІ НАБОРИ LEGO PLAY BOX

Дата: 10.11.2020 13:02
Кількість переглядів: 85

        Для учнів перших класів закладів загальної середньої освіти Городнянської ОТГ, в рамках реалізації Концепції „Нова українська школа" та спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation, з Управлінням освіти і науки Чернігівської обласної  державної адміністрації безоплатно отримано ігрові наборри  LEGO Play Box для всіх перших класів, які педагоги  будуть використовувати в освітньому процесі.

        ЛЕГО – одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини. Основним принципом навчання є принцип „Навчання через дію" — діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора. Вчителі  громади схвально відгукуються про позитивний вплив використання LEGO в освітньому процесі.

        За допомогою ігрових конструкторів можна наочно і доступно пояснити дітям навчальний матеріал, розвинути навички критичного мислення, мовлення, пам'ять, увагу, вміння працювати в групі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень