A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

«Учитель року - 2020» (номінація «Хімія»)

Дата: 27.11.2019 09:57
Кількість переглядів: 113

21 листопада відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» (номінація «Хімія») на базі Михайло-Коцюбинської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району. Учасниками Конурсу були: Грабовець С.І., учитель хімії Смичинського ліцею Городнянської міської ради; Силенко М.І., учитель хімії Вихвостівської ЗОШ І-ІІ ст. Городнянського району; Белоколоша Н.А., вчитель хімії Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. Михайло-Коцюбинської селищної ради; Власюк О.М., вчитель хімії Жукотківської ЗОШ І-ІІ ст. Михайло-Коцюбинської селищної ради; Турченко О.В., вчитель хімії Халявинської ЗОШ І-ІІІ ст. Чернігівського району.

У відбірковому етапі зонального туру конкурсанти змагалися в трьох конкурсних випробуваннях: «Контрольна робота», «Практична робота», «Методичний практикум». Всі вчителі мали доступ до свого акаунта на gmail.com.

Пріоритетним конкурсним випробуванням була «Контрольна робота», яка включала в себе розрахункові задачі з хімії, тестові завдання з методики предмета (75%) та психології і педагогіки (25%). Всі учасники продемонстрували рівень знаннєвої складової професійної компетентності.

В другому конкурсному випробуванні «Практична робота» вчителі показали фрагменти уроку хімії з певної теми у відповідному класі (15хв.), на якому виявили вміння організовувати дослідницько-пошукову діяльність учнів.

Третє конкурсне випробування «Методичний практикум» проходило у форматі квесту. При підготовці до нього вчителі продемострували вміння використовувати в освітньому процесі сучасні методи, прийоми, форми і засоби роботи, у тому числі й освітні інтернет-сервіси та платформи. Квест кожен учасник проходив за певним маршрутом (станціями), виконуючи на них оригінальні творчі завдання з методики навчання хімії. Нульовою (обов’язковою) станцією квесту була «Експериментальна», на якій конкурсанти демострували творчий підхід до хімічного експерименту, дотримуючись правил техніки безпеки під час його виконання.

Грабовець С.І. (Смичинський ліцей) та Турченко О.В. (Халявинська ЗОШ І-ІІІ ст.) стали лауреатами Конкурсу. Переможцем вийшов Силенко Микола Іванович (Вихвостівська ЗОШ І-ІІ ст.). Вітаємо переможця, бажаємо успіхів на ІІ (обласному) турі! Учасники, лауреати та переможець були нагороджені дипломами та подарунками.

Необхідно відмітити дуже високий рівень організації Конкурсу та доброзичливу атмосферу його проведення.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень