A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Отримай стипендію в розмірі 10 000 грн в рамках програми EducationUA 2019

Дата: 15.05.2019 14:26
Кількість переглядів: 122

ЩО ТАКЕ EDUCATIONUA 2019?

Останнім часом в Україні все більшої популярності набирають програми матеріальної підтримки здібних студентів незалежними комерційними організаціями. Аналогічні програми дуже поширені в європейських і американських навчальних закладах та мають не аби яку популярність.

EducationUA 2019 – саме одна з таких соціальних програм, що пропонує студентам на конкурсній основі здобути матеріальну винагороду за певні академічні успіхи. Організатором та грантодавцем виступає сервіс просування в инстаграм SMMdriver. Ми маємо за мету довести студентам, що в сучасному світі знання та наполегливість здатні приносити прибуток ще до отримання диплому

За умовами та результатами конкурсу буде обрано три переможця. Головний переможець отримає грант в розмірі 10 000 грн, що піде на оплату наступного навчального 2019-2020 року або оплату спеціалізованих курсів та програм, якщо переможцем стане студент з бюджетною формою навчання. Студенти, що посядуть друге та третє призові місця, отримають заохочувальні призи. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна.

Ознайомитись детальніше можна на сайтах: https://ladyspace.com.ua/educationuahttps://smmdriver.com/educationua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень