A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Новини

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів»

Новорічний квест «Цікаві пригоди творчих педагогів», спланований, організований та проведений фахівцями ЦПРПП Городнянської міської ради, зібрав педагогів навколо красуні-ялинки в передноворічний час.

08:39 28.12.2021

ЯКА ВАРТІСТЬ ПРОБНОГО ЗНО?

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного ЗНО. Вона різниться за регіонами й коливається в межах від 213 грн до 309 грн. Такий розкид пов’язаний з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо.

08:57 22.12.2021

Відкрита Першість з волейболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти

18 грудня 2021 року на базі Городнянського ліцею №2 відновились змагання відкритої Першості з волейболу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти. За перемогу боролись 8 команд Городнянської та Тупичівської ТГ.

09:36 20.12.2021

Акція "Мій подарунок - твій подарунок"

     Заклади освіти Городнянської територіальної громади долучилися до профілактичної акції "Мій подарунок - твій подарунок" задля привітання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей,які опинилися у складних життєвих обставинах. Акція проводилась у формі виготовлення власноруч будь-яких подарунків. Свої роботи заклади освіти передали працівникам ювенальної превенції для привітання дітей вищезазначених категорій.

11:52 17.12.2021

Конкурс статей «Вікіпедія для школи»

Із 1 грудня 2021 до 28 лютого 2022 року в українській Вікіпедії пройде щорічний конкурс статей «Вікіпедія для школи». ГО «Вікімедіа Україна» запрошує до участі шкільних вчителів, університетських викладачів та всіх охочих.

16:10 02.12.2021

Супервізія для педагогів НУШ Городнянського ліцею №1 та Городнянського ліцею №2

З метою коригування освітнього процесу відповідно до завдань Нової української школи, надання допомоги в подоланні професійних труднощів вчителів початкових класів 01 грудня 2021 року відбувся перший день супервізії для педагогів НУШ Городнянського ліцею №1 та Городнянського ліцею №2.

15:55 02.12.2021

Облаштовано новий кабінет для корекційних занять в Інклюзивно-ресурсному центрі

    Відкрилися двері нового кабінету корекційних занять КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Городнянської міської ради. Приміщення обладнане на першому поверсі Городнянського ліцею №1 з метою забезпечення безперешкодного доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами. Ремонт зроблено силами фахівців установи, робітників господарчих груп ліцею №1 та відділу освіти за підтримки міського голови Богдана А.І., начальника відділу освіти Смоляра Г.Л., депутатів міської ради. Ми дуже вдячні усім причетним до цієї події, і радіємо, що наші дітки мають можливість отримувати доступні якісні послуги в ІРЦ, а фахівці - простір для ефективної діяльності.

11:12 25.11.2021

Першість із швидких шахів та шашок

Відповідно до наказу відділу освіти Городнянської міської ради #83 "Про проведення відкритої Першості з швидких шахів та шашок -64 серед здобувачів освіти ЗЗСО" 20 листопада 2021 року на базі Городнянського ліцею #1 відбулись змагання з шахів та шашок.

16:01 22.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень