A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Методичне об’єднання вчителів української мови та літератури

Дата: 20.12.2019 17:00
Кількість переглядів: 134

17 грудня на базі Городнянського ліцею № 2 відбулось засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури. Відповідно до плану роботи члени методичного об’єднання відвідали показовий урок української літератури в 6 класі на тему «Любов до рідного краю в поетичній творчості Тамари Кржемінської. «Співаю про рідне Полісся», який провела вчитель вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель української мови та літератури Городнянського ліцею № 2 Шматок Людмила Дмитрівна.

         Цікавий, вдало спланований урок літератури рідного краю пролетів дуже швидко, залишивши в серці кожного розуміння того, яку важливу роль відіграє в житті людини своє рідне місто, свій рідний край.

         Безмежною любов’ю до свого Полісся сповнені поезії Тамари Василівни Кржемінської, самодіяльної поетеси та авторки дитячих казок, творчість якої вивчалася на уроці.

         Несподіванкою для учнів стало те, що Тамара Василівна була присутня на уроці під час аналізу її вірша «Співаю про рідне Полісся». Виступ поетеси став родзинкою уроку. Зацікавлені очі дітей та мелодійна, виразна декламація власної творчості сплелись в єдине ціле.

         На піднесеній поетичній ноті пройшов підсумок уроку, самоаналіз уроку, який зробила Шматок Людмила Дмитрівна, а також його обговорення членами методичного об'єднання.

         Окрім того, методист Дяговець Світлана Вікторівна ознайомила з умовами проходження підвищення кваліфікації вчителями у 2020 році, з корисними сайтами для вчителів мови та літератури, зупинилася на питанні щодо підготування учнів до ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, російської мови та літератури.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень