A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Розпочався прийом заяв про вступ до вишів

Дата: 15.07.2021 16:19
Кількість переглядів: 73

14 липня розпочався прийом електронних заяв від абітурієнтів, які вступають на навчання до закладів вищої освіти за програмами бакалавра (наскрізного магістра) після закінчення 11 класів.

Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети.

Для абітурієнтів, які вступають на навчання за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, а також вступних іспитів та творчих конкурсів прийом документів триватиме до 23 липня.

Для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів прийом заяв триватиме до 16 липня.

Цього року вступники можуть подати до 5 заяв на місця державного та регіонального замовлення. Водночас на контрактну форму навчання вступник може подати до 30 заяв.

Кожній заяві на місця державного та регіонального замовлення вступник має надати пріоритетність. Пріоритетність – це черговість заяв, за якою визначається черговість розгляду заяви при вступі на бюджетні місця.

Важливо! Зазначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена. Можна лише скасувати заяву з пріоритетністю. У такому разі вступник зможе знову подати заяву з цією ж пріоритетністю, якщо вона ще не була прийнята приймальною комісією. У разі прийняття заяви приймальною комісією замість скасованої заяви подати нову неможливо.

Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожну конкурсну пропозицію. Слідкувати за цьогорічними рейтингами вступники зможуть після початку подання заяв на сайті Вступ.ОСВІТА.UA. Інформація оновлюватиметься тричі на добу.

Рекомендації для зарахування на бюджетну форму навчання стануть відомими не пізніше 28 липня. Виконати вимоги до зарахування (подати необхідні документи до приймальних комісій вишів) потрібно буде до 18:00 2 серпня.

Зарахування вступників на навчання за кошти державного або місцевого бюджету буде проведено не пізніше 09 серпня.

Зарахування вступників на навчання за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт) відбуватиметься до 30 вересня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень