A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Корекційні педагоги до співпраці готові

Дата: 05.01.2021 16:59
Кількість переглядів: 76

04 та 05 січня 2021 року на базі Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Городнянської міської ради відбувся семінар-тренінг «Обстеження мовленнєвого розвитку дитини з особливими освітніми потребами» для вчителів-логопедів  та засідання круглого столу «Особливості проведення психологічної діагностики та складання характеристики дитини з особливими освітніми потребами. Презентація методик психологічної діагностики дітей в умовах Інклюзивно-ресурсного центру» для практичних психологів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Фахівці ІРЦ  презентували присутнім методичні рекомендації щодо обстеження мовленнєвого розвитку та проведення психологічної діагностики дітей з особливими освітніми потребами, ознайомили  зі змінами до законодавчої бази з питань організації інклюзивного навчання. Практичний психолог презентувала методики психологічної діагностики дітей, які доступні для використання  в умовах інклюзивно-ресурсного центру.

Учасники заходів оглянули кабінети центру, облаштовані сучасними меблями, комп’ютерною технікою, корекційним обладнанням та дидактичними матеріалами, ознайомились з переліком послуг та особливостями діяльності установи щодо забезпечення психолого-педагогічного супроводу і надання корекційно-розвиткових послуг дітям даної категорії в умовах Інклюзивно-ресурсного центру.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень