A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Семінар- практикум для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня

Дата: 02.11.2018 16:51
Кількість переглядів: 104

30 жовтня 2018 року на базі станції юних техніків проведено семінар- практикум для вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня з проблеми «Формування національно-патріотичної свідомості молодших школярів засобами ручної праці».

Пилипенко Н.В.,  методист СЮТ, у своєму виступі підвела підсумки про участь Городнянської станції юних техніків у виставках з початкового технічного моделювання та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

     Щодо виховання національно-патріотичних почуттів учнів молодшого шкільного віку через красу рідного краю була організована робота з природним матеріалом. Розповіли і навчили виготовляти   вироби з паперу в різних техніках виконання на тему: «Осінь така мила, осінь славна…» Шулдик Л.С., керівник гуртків   моделювання  іграшок-сувенірів, та   Пилипенко Н.В., керівник гуртків початкового  технічного моделювання.  

   Проведено майстер-клас «Український віночок – жіноча берегиня на Україні» з виготовлення квітів для українського віночка І.О.Кузнецовою,  керівником  гуртка паперопластики.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень