A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Візит до закладів освіти Городнянської об’єднаної територіальної громади

Дата: 04.02.2019 16:34
Кількість переглядів: 97

01 лютого 2019 року в ході робочого візиту Олександр Мисник, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, відвідали заклади освіти Городнянської об’єднаної територіальної громади.

Під час візитів до Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 і Городнянського ліцею Олександр Мисник та Микола Конопацький оглянули матеріально-технічну базу закладів, перевірили стан впровадження реформи «Нова українська школа», наголосивши на важливості цих факторів, адже НУШ не можлива без шкіл із сучасним освітнім простором та вчителів, які є ключовою фігурою та серцем змін.

Саме через вчителя ми будуємо нову школу і нове ставлення до дитини. Ще видатний педагог В.О. Сухомлинський сказав: «Школа – це передусім учитель!».

Наприкінці зустрічей обговорено напрям розвитку освітніх закладів у 2019 році щодо ефективної реалізації цілей і завдань щодо покращення матеріально-технічної бази та вдосконалення освітнього процесу.

Під час зустрічі з педагогічними колективами Городнянської  гімназії та Городнянської ЗОШ І ст. Микола Конопацький зосередив особливу увагу на зміні акцентів у меті навчання в НУШ, де головним має стати учень, який навчається, а не предмет, якому його навчають, та наголосив на важливості створення в закладах освіти педагогіки партнерства.

Освітня реформа продовжується. Завтра нас всіх очікують нові виклики. І ми їх обов’язково здолаємо. Адже наші учні – майбутнє держави. Разом невтомно і наполегливо ми плекаємо це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень