A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

ЗА ТРИ ДНІ ЗАВЕРШИТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2021

Дата: 03.03.2021 16:27
Кількість переглядів: 95

5 березня – останній день, визначений для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Зауважте, що дату подання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Тож наполегливо радимо не зволікати.

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 5 березня, однак за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

Нагадуємо, що після надсилання документів поштою за допомогою спеціального сервісу можна перевірити стан опрацювання реєстраційних документів. Для цього до сервісу потрібно ввести номер реєстраційної картки.

Документи в регіональних центрах оцінювання якості освіти опрацьовують у міру їх надходження, але не довше ніж протягом 10 робочих днів.

Станом на 3 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстровано 268 339 осіб.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень