A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури

Дата: 18.03.2019 16:20
Кількість переглядів: 135

      Відповідно до плану роботи методичного об’єднання вчителів української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури 14 березня відбулося засідання МО на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, на якому було проаналізовано результати ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, літературно-мовознавчих конкурсів. Зазначено, що з української мови – 2 дипломи ІІІ ступеня (Приходько Вікторія, учениця 8 класу Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Серегова Катерина, учениця 9 класу Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2), з російської мови та літератури – 1 диплом ІІІ ступеня (Купа Дарина, учениця 9 класу Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст.). Члени МО відвідали показові уроки та активно включилися в обговоренння, проаналізували побачене.       

Показовий урок з української мови у 9 класі на тему «Складне безсполучникове речення» провела вчитель української мови та літератури Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2  Борщ Валентина Дмитрівна, спеціаліст вищої категорії. Урок-узагальнення запам’ятався змістовністю, чіткістю, єдністю освітніх, розвиваючих та виховних аспектів навчання. Урок проведено на високому методичному рівні. Учитель вдало підібрала завдання, які відповідали сучасним вимогам до вивчення мови та літератури, були орієнтовані на лінгвістичну компетентність здобувачів освіти.

      Показовий урок з української літератури в 5 класі на тему «Зірка Мензатюк – сучасна дитяча письменниця. «Таємниця козацької шаблі» - пригодницька повість» провела вчитель української мови та літератури Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Шкут Нонна Михайлівна, спеціаліст вищої категорії. Учителю вдалося зацікавити учнів пригодницьким сюжетом повісті, провести чудову підготовчу роботу для засвоєння змісту твору, його тематики та ідейної спрямованості.

      Завершилось засідання   обговоренням новинок методичної літератури, оглядом інструктивно-методичних матеріалів МОН України про закінчення навчального року, проведення ДПА та ЗНО.

 
 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень