A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії

Дата: 17.12.2018 15:57
Кількість переглядів: 95

07 грудня 2018 року на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії закладів загальної середнеьої освіти Городнянської та Тупичівської ОТГ з проблеми «Формування професійної компетентності, технологічної та методичної підготовленості вчителів фізики та астрономії для забезпечення оптимального рівня розвитку і саморозвитку особистості учня».

Показовий урок у 9 класі з теми «Звукові хвилі. Інфразвук та ультразвук» провела вчитель фізики І кваліфікаційної категорії Семеняко Олена Миколаївна. Урок насичений цікавим додатковим матеріалом, демонстраціями, дослідами, використанням відеофрагментів на різних етапах уроку.

Досвідом роботи з питання «Використання хмарних технологій на уроках фізики», поділився Коломієць Сергій Володимирович, вчитель фізики міської школи № 2. Презентація даного питання розміщена на власному сайті вчителя.

Надточей Олена Володимирівна, керівник методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії, зробила аналіз результатів ІІ етапу олімпіад з фізики та астрономії.

Засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії пройшло згідно плану роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень