A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Онлайн-зустрічі з педагогічними працівниками Городнянської міської ради

Дата: 17.12.2020 15:47
Кількість переглядів: 94

   Координувати діяльність професійних спільнот педагогічних працівників – одне з основних завдань Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

   Для організації цього напряму роботи, ЦПРПП Городнянської міської ради спланував проведення вебінарів на платформі zoom, відповідно до графіка від 09.12.2020 до 18.12.2020 року.

   Щодня йде тематичне спілкування між педагогічними працівниками. На вебінарах розглядаються питання організації роботи професійних спільнот. Консультанти проводять перші засідання відповідних об’єднань, на яких визначають проблему, завдання, назву, керівника новостворених формувань; розглядають нормативно-правову базу щодо професійної діяльності, питання організації дистанційної форми здобуття освіти. А також, учителі та вихователі діляться власним досвідом роботи організації освітнього процесу в умовах пандемії.

   Окрім теоретичних матеріалів, вебінари містять і практичне спрямування. Кожен педагогічний працівник має можливість удосконалювати навички своєї  роботи з електронними скриньками, в Zoom, переходити за посиланнями, спілкуватися в чаті, демонструвати презентації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень