A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

«Учитель року – 2020» (номінація «Зарубіжна література»)

Дата: 20.11.2019 15:30
Кількість переглядів: 95

     18 листопада відбувся І (зональний) тур конкурсу «Учитель року – 2020» (номінація «Зарубіжна література») на базі Городнянського ліцею № 1. Участь узяли Халюк Н.І., учитель зарубіжної літератури Бутівського ліцею Городнянської міської ради; Бредихіна Ю.М., учитель Хоробицької          ЗОШ І-ІІІ ст. Городнянської районної ради та Коваленко Т.В., учитель Ріпкінської ЗОШ І-ІІІ ст. Ріпкінського району.

Творчий учитель – це завжди сучасний учитель. Адже, окрім знань з предмета, він ще й має вміння знаходити вихід з будь-яких неординарних ситуацій. Саме такими ситуаціями для вчителів зарубіжної літератури стали випробування «Тестування», «Практична робота», «Методичний практикум». У ході конкурсу учасники продемонстрували своє володіння методиками аналізу та інтерпретації поетичного твору, вміння організувати роботу з учнями, творчий підхід до складання та естетичне оформлення технологічної карти уроку.

У І (зональному) турі конкурсу «Учитель року 2020» (номінація «Зарубіжна література») перемогу здобула Бредихіна Ю.М. Лауреатами визнано Халюк Н.І. та Коваленко Т.В. На переможця чекає ІІ (обласний) тур конкурсу. Бажаємо Юлії Миколаївні успіхів/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень